Početna Hrvatska Assassin’s Creed Valhalla dobiva još jedno veliko ažuriranje i novi festival

Assassin’s Creed Valhalla dobiva još jedno veliko ažuriranje i novi festival

515
UDIO

Assassin’s Creed Valhalla sutra će dobiti novo ažuriranje verzije 1.1.0 kojim kreću pripreme za festival Yule – prvo veliko događanje u igri.

Ako još uvijek igrate Assassin’s Creed Valhallu, sutra se pripremite za još jedno malo veće ažuriranje. Zakrpa verzije 1.1.0 težit će do 6,3 GB na Xboxu, 5,6 GB na PC-u i 2,4 GB na PlayStationu. Pojavit će se na svim platformama 15. 12. u 13 sati.

Ovo ažuriranje značajno će utjecati na težinu igre. Primjerice, boss neprijatelji skalirat će se prema levelu igrača u slučaju da ih igrač nadmašuje. Bit će popravljena brojna rušenja i problemi sa zadacima, ispravit će se animacije likova i smanjiti broj situacija u kojima igrač može zapeti u objektima. U gameplayu će se sprint moći prekinuti i drugim akcijama, ne samo izmicanjem.

Nadalje, dodana je opcija stavljanja baklji na tlo, a konji će bježati ako ih se udara bakljom. Bit će moguće u potpunosti isključiti Quick-Time-Evente, a smanjeno je i vibriranje kontrolera prilikom blokiranja napada. Punu listu ispravaka i promjena možete pronaći ovdje.

Ovo ažuriranje također će biti početak priprema za nove sadržaje koji će biti dodani svim postojećim igračima. Priprema se tako festival Yule u domaćem selu Ravensthorpe, a u sklopu njega trebale bi se pojaviti neke nove mini igre i zadaci. Više o Yule festivalu doznat ćemo uskoro.

Izvor: hcl.hr