Početna Kaštela SRCEM I SNAGOM ZA KEKA Humanitarna večer u Kaštelima uz Jolu, Vucu,...

SRCEM I SNAGOM ZA KEKA Humanitarna večer u Kaštelima uz Jolu, Vucu, Igora Cukrova, Petra Dragojevića…

1135
UDIO

Humanitarna večer za mladog MMA borca Paola Kekezovića pod nazivom ‘Srcem i snagom za Keka’ održat će se u četvrtak s početkom u 20.30 sati na velikom parkingu preko puta konobe Rudine u Rudinama, u Kaštel Novom.

Nastupaju: Siniša Vuco, Jole, Igor Cukrov, Petar Dragojević, Nenad Vetma, Mile Perkov, Boris Oštrić i Ribari, Johnny Gitara, Emma Uvalić, Barbara Garić, Fortis band i posebni gosti iznenađenja. Voditelj programa je Denis Šabić.

Naime, mladi Paolo krenuo je u bitku svog života. Njegova supruga i dvoje male djece, Roko (7) i Matej (3) su bili u procesu povratka iz Kanade gdje su proveli skoro 10 godina radeći i osnivajući obitelj. Supruga se vratila s djecom prije par mjeseci, a Paolo je ostao kako bi zatvorio, barem dijelom, financijsku konstrukciju kupnje stana u kojem su trebali živjeti po povratku. Prije par tjedana Paolo se suočio s teškom viješću da boluje od karcinoma i završio je u bolnici gdje je saznao da mu se karcinom proširio na mozak, pluća, jetru i područje zdjelice.

Liječnici su operirali jedan od 6 tumora u mozgu i sada će započeti s terapijom koju će Paolo u krugu svoje obitelji nastaviti primati po povratku u Split. Bolest je onemogućila Paola da se nastavi skrbiti za svoju obitelj i postalo je zahtjevno cijeloj obitelji suočiti se s nastalim troškovima kredita za stan, troškovima života i onima koji ih još čekaju kada je u pitanju liječenje.

Paolo je svojim prijateljima poznat po svojoj ljubaznosti, duhovitosti i velikodušnosti. Posvećen je svojoj obitelji i uvijek spreman pomoći svojim prijateljima. Upravo iz tog razloga, njegovi prijatelji odlučili su mu izići u susret i organizirati veliki humanitarni koncert kako bi mu, barem dijelom pomogli prebroditi ovo izazovno razdoblje. U organizacijskom timu koncerta nalaze se Nada Matan, Boris Vujević, Toni Ivanišević i Ratko Bartulović uz pokroviteljstvo Grada Kaštela.

Koncertu je moguće pristupiti uz predočenje COVID potvrde.

Molimo svih koji su u mogućnosti da donacijom, prema svojim mogućnostima, pomognu ovoj mladoj obitelji opstati u ovom teškom periodu.

Broj računa za donacije, supruga – Žana Dotur – Privredna banka Zagreb:

U kunama – HR8123400093235172453

U stranoj valuti – HR9623400093235157730

SWIFT adresa (BIC) PBZ: PBZGHR2X

OPIS PLAĆANJA: Donacija za Paola Kekezovića

Još jedan način za uplatu: https://www.gofundme.com/f/please-help-paolo-and-his-young-family

izvor: dalmatinskiportal.hr