Početna Kaštela Zatvaranje Ceste dr. Franje Tuđmana u Kaštel Sućurcu zbog izvođenja radova u...

Zatvaranje Ceste dr. Franje Tuđmana u Kaštel Sućurcu zbog izvođenja radova u noćnim satima

411
UDIO

Tvrtka Građevno Zec obavještava sve sudionike u prometu da će, zbog izvođenja noćnih radova, na dionici Ceste dr. Franje Tuđmana u Kaštel Sućurcu od Doma zdravlja do Rimskog puta, doći do povremene obustave prometa.

Naime, izvođač radova u noći s četvrtka na petak, dakle 2. rujna od 23 sata do 3. rujna u 4 sata, izvodit će radove montaže autodizalicom ab okana čvor 10 i čvor 11 (vodovodna okna), te bi u navedenom razdoblju došlo do povremene obustave prometa uz povremeno propuštanje vozila. U tom vremenu, uspostavit će se ručna regulacija prometa prilagođena tehnologiji odvijanja radova na montaži ab okana.

Svi sudionici u prometu pozivaju se na dodatan oprez, strpljenje i poštovanje regulacije prometa.

Podsjetimo, radovi na rekonstrukciji Ceste dr. Franje Tuđmana u Kaštel Sućurcu započeli su u travnju ove godine. Riječ je o nastavku radova vrijednih 15 milijuna kuna s PDV-om, odnosno trećoj fazi rekonstrukcije ceste od istočnog ulaza u grad nakon što je prošle godine završena druga faza, dok je prva faza uređenja ceste završena u drugoj polovini 2017. godine. Radi se o izuzetno zahtjevnim radovima koji će završiti na proljeće 2022. godine.