Početna Dalmacija Privatni iznajmljivači, prijavite se na besplatne edukacije i postanite ambasador turizma

Privatni iznajmljivači, prijavite se na besplatne edukacije i postanite ambasador turizma

477
UDIO

Svi privatni iznajmljivači koji imaju objekte na području Splitsko-dalmatinske županije pozivaju se na prijavu na besplatne edukacije u sklopu projekta „Ambasador turizma“.  Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem poveznice . Edukacije će se održati u prostorijama HGK u razdoblju od 28. do 30. ožujka. Ambasador turizma je projekt koji Splitsko dalmatinska županija s partnerima Turističkom zajednicom Splitsko-dalmatinske županije i HGK Split provodi prvi put.

„Privatni iznajmljivači su najbrojnija skupina dionika u turizmu te su u izravnoj vezi s gostima.  Iznajmljivač je taj koji ostavlja prvi dojam destinacije na gosta, stoga on mora biti informiran, educiran i pripremljen za komunikaciju s gostom kroz koju će mu približiti atraktivnost čitave Splitsko dalmatinske županije kao destinacije koju je posjetio, koju želi istražiti, preporučiti prijateljima i drugim gostima na nekoj od platformi koje omogućavaju recenziranje smještaja i destinacije“, izjavila je pročelnica Upravnog odjela za turizam i pomorstvo Matea Dorčić. Dodaje kako se projekt provodi zbog toga što se gosti koji pristižu na područje srednje Dalmacije, najčešće zadržavaju na užem području destinacije ili odlaze u destinacije koje su izvan Splitsko-dalmatinske županije.

Na edukacijama koje će se prijavitelji upoznati s novim trendovima u privatnom smještaju vezanim za eko smještaj, futuriste i ekologiju kao dodatan razlog odabira Vašeg objekta od strane gosta. Polaznici će se educirati i o alatima upoznavanja gostiju s destinacijom, a bit će govora i o novim mogućnostima koje pruža udruživanje iznajmljivača u integralne i difuzne hotele. Također, storytellingom kao mogućnošću izdvajanja objekta iz sve veće i konkurentnije ponude sličnih objekata.