Početna Kaštela Gastro humanitarna večer za našu Darku

Gastro humanitarna večer za našu Darku

274
UDIO

Udruženje obrtnika Kaštela ove subote, 25.lipnja organizira humanitarnu večer, gdje će sva prikupljena sredsta ići za Kaštelanku Darinku Ljubenkov,  koja se oporavlja od povrede kralježnice, a potrebna su sredstva za njenu rehabilitaciju.
Ispred Gimnazije u Kaštel Novom obrtnici će prirediti Eno-gastro sajam,uz obilje dobre spize a naravno, pobrinut će se i za glazbeni dio, te se nadamo jednoj dobroj donjokaštelanskoj fešti koju svakako vrijedi posjetiti i učiniti dobro djelo.

U to isto vrijeme u Kaštel Sućurcu udruge će organizirati Gastro večer pod nazivom “Udruge za Darku” gdje će kaštelanske udruge također kuhati za našu Darku i sva sredstva od prodaje hrane idu za njen oporavak. Sucuraška riva, subota , 25 -tog od 20 sati svi na rivu, uz ukusnu spizu i glazbu, dobro se zabaviti i donirati u humanitarne svrhe.
Svi ostali koji ne mogu doći na ove fešte a žele donirati sredstva mogu to učiniti uplatom na žiro račun. Feste se organiziraju u organizaciji Udruženja obrtnika, KPU Kampanel te pod  pokroviteljstvom Grada Kaštela i Turističke zajednice grada Kaštela.