Početna Kaštela Dječja predstava, koncert Ibrice Jusića, Večeri dalmatinske pisme Kaštela…

Dječja predstava, koncert Ibrice Jusića, Večeri dalmatinske pisme Kaštela…

217
UDIO

U sklopu Kaštelanskog kulturnog ljeta, slijedi nam nekoliko ovotjednih događanja pa je tako večeras s početkom u 20 sati u Dudanovom parku u Kaštel Kambelovcu dječja predstava u izvedbi umjetničke organizacije Produkcije Z pod nazivom „Put oko svijeta“.

Sutra, 21. srpnja, možete uživati u cjelovečernjem koncertu Ibrice Jusića u Novom parku u Kaštel Lukšiću s početkom u 21 sat, a potom nam slijede Večeri dalmatinske pisme Kaštela 2022. kroz dvije izvedbene večeri.

Prvu večer, 22. srpnja, s početkom u 21 sat, na poljani pored župne crkve svetog Mihovila u Kaštel Kambelovcu bit će koncertni program posvećen Jakši Fiamengu pod nazivom „Čovik od soli“.

Drugu večer, 23. srpnja, na istom mjestu s početkom u 21 sat, možete uživati u festivalskoj večeri – obradama popularnih skladbi. „Kaštelanski đir“ natjecateljska je večer u kojoj će se 14 odabranih skladbi natjecati za titulu najboljih.

Dođite i poslušajte koncert limenog puhačkog kvinteta u organizacijskoj suradnji Podium brass quintet i Hrvatskog glazbenog društva Biranj, 24. srpnja, u kaštel Vitturi u Kaštel Lukšiću s početkom u 21 sat.