Početna Hrvatska Liga Pionira Kaštela – Plamen bolji od Junaka

Liga Pionira Kaštela – Plamen bolji od Junaka

205
UDIO

S uvjerljivim pobjedama u zadnja dva kola te kao jedina ekipa s maksimalnim učinkom Plamen je ostao usamljen na vrhu tablice. Te pobjede još više dobivaju na važnosti pošto su ostvarene u derbijima protiv Gabina i Junaka, ekipa koje su pale bez ispaljenog metka u susretima protiv raspoloženih igrača Plamena predvođenih najboljim strijelcem lige Lovrom Mršićem.

Kao najozbiljniji suparnik Plamenu u borbu za sam vrh tablice, i po njihovim igrama u nekoliko zadnjih kola, pokazali su se Majstori s mora. Ekipa predvođena raspoloženim strijelcem Dujom Stričevićem (4) lako je, u neravnopravnoj utakmici izašla na kraj sa ekipom Kup je naš!

Ekipe Plameni pehar i Petarde u zadnjih nekoliko kola igraju kao preporođene. Nakon prva četiri kola te ekipe nisu imale niti jednog osvojenog boda da bi svaka od njih zaredala sa po tri pobjede za redom. Rezultat je to i dovođenja nekih novih igrača, tako su momci iz ekipe Plameni pehar proigrali otkad za njih igra mali Belgijanac Mauro van Hoten koji je svojim pogotkom riješio i utakmicu protiv CB “Gabine”-Iva Dom, ekipe koja polako gubi korak za vodećim ekipama.

Petarde su teškom mukom iščupale pobjedu protiv Kaštelanskih specijalaca. Preporod Petardi započeo je, isto tako dovođenjem malog Ivana Pandže, našeg Kaštelanina koji s roditeljima živi u dalekoj Švedskoj.

Vrijednu pobjedu nad Osvetnicima, ponajviše zahvaljujući trostrukom strijelcu Roku Banjanu zabilježila je ekipa Beskućne patke dok su Kaštelani boljom igrom u drugom dijelu ipak uspjeli poraziti posljednje plasiranu Torcidu Kaštela.

Do treće pobjede došli su momci iz ekipe Nered koji su zahvaljujući pogocima raspoloženog Kristijana Simunovića (4) rutinski dobili dosta mlađe Blatare.

Raspored i satnica 8. kola:

Četvrtak, 21.07.2022.

19:00 Majstori s mora – Torcida Kaštela

19:40 Beskućne patke – Kaštelani

20:20 Kup je naš! – CB ‘Gabine’-Iva Dom

21:00 Blatari – Petarde

Petak, 22.07.2022.

19:30 Plamen – Nered

20:10 Plameni pehar – Junaci

20:50 Kaštelan. specijalci – Osvetnici