Početna Kaštela Novo stručno pojačanje OK Ribola Kaštela

Novo stručno pojačanje OK Ribola Kaštela

328
UDIO
Foto: OK Ribola Kaštela

Nekadašnji reprezentativac BiH, te dugogodišnji kapetan OK Kakanj, najtrofejnijeg profesionalnog odbojkaškog kluba u toj državi, Almir Aganović, koji je nakon aktivnog igranja ostvario i zavidnu trenersku karijeru, najnovije je pojačanje stručnog tima OK Ribola Kaštela.

Rekao je kako je Kaštela izabrao iz prostog razloga – što su mene i mog kolegu Ivana Rančića povezala ta neka, mogu otvoreno kazat, strast prema odbojci, a ta strast, čini mi se veže se i uz klub. Inače, S kolegom Rančićem imam jako dobru suradnju već pet šest godina, kad sam bio trener OK Kakanj, pa smo odigravali prijateljske utakmice.

– Dosta smo razgovarali, ušli u neku priču da gradimo od samog početka sve uzrasne kategorije i da tu bazu držimo na jednom zavidnom nivou.  Na daleko je poznato da je kaštelanska odbojka u širem kontekstu značajna pogotovo u tim mlađim kategorijama i da su dali jako dobre rezultate. Cilj nam je pokušati te rezultate održati i proizvesti novu snagu kako bi upotpunili ekipu koja bi bila još moćnija na terenu.

– Tako da mislim da tko poznaje osobno mene, moju karijeru tu neku životnu, igračku, trenersku, prošao sam sve selekcije reprezentacije BiH igračke, a tako i u trenažnom smislu od kadetske, juniorske, pomoćnik sam bio i  u seniorskoj reprezentaciji, magistar sam sporta, tako da mnogo toga imam za pokazat i prenijet na mlade u čemu zaista imam sreće jer uživam u onom što volim i radim – zaključio je  Aganović koji će biti trener juniora i pomoćni trener seniora OK Ribola Kaštela.

izvor: dalmacijanews.hr