Početna Kaštela Brončanoj Jeleni Brešković u Gradskoj upravi čestitali na osvojenoj medalji

Brončanoj Jeleni Brešković u Gradskoj upravi čestitali na osvojenoj medalji

373
UDIO

Članica Judo kluba Kaštela, Jelena Brešković osvojila je brončanu medalju na Europskom prvenstvu za slijepe i slabovidne osobe koje se održalo u Cagliariju, Italija. Uz stručno oko trenera Ante Batinića koji ju je intenzivno pripremao za natjecanje, danas su posjetili Gradsku upravu gdje ih je  primila zamjenica gradonačelnika Jadranka Matok- Bosančić.

– Uvijek mi je drago vidjeti sestre Brešković tu kod nas, i hvala Bogu često ih viđamo. Ovim putem želim čestitati Jeleni i njenom treneru na osvojenom trečem mjestu – kazala je Matok- Bosančić.

Sve riječi hvale imao je i Jelenin trener koji nam je dao kratku izjavu.
– Tu smo kako bismo na jedan način prezentirali naš veliki tj.Jelenin veliki uspjeh na Europskom prvenstvu za slijepe i slabovidne osobe u judu do 57 kg. Brončana medalja je veliki podstreh za dalje i sa nestrpljenjem čekamo Svjetsko prvenstvo u Azerbajdžanu- pojasnio je trener Batinić.
Naša brončana Jelena nije krila oduševljenje osvojenim mjestom.
-Konkurencija na prvenstu je bila dosta starija od mene, to su mahom bile sve starije judašice, neke od njih olimpijske pobjednice od prije ali meni to nije stvaralo neku tremu, nisam bila nervozna. Rezultat je odličan i ja sam jako zadovoljna- kazala je Jelena.

Ò