Početna Hrvatska NOVO – 22bet kladionice

NOVO – 22bet kladionice

264
UDIO

Vjerojatno ste čuli za skoro sve kladionice na našem području, ali jeste li čuli za 22bet kladionicu? 22bet registracija je iznimno lagana, a ponuda joj je široka.  

22bet kladionica

Ova je kladionica nastala 2017. godine, što znači da je jedna od mlađih kladionica na našem području. Licenca joj je Curacao, a ima i svoju 22bet android aplikaciju. Kao takva, godinama pokušava zadovoljiti različite standarde svojih igrača.

Kako bi to postigla, koristi neke od najboljih svjetskih pružatelja usluga, kao što su Microgaming i NetEnt. 22bet se pokazao kao jedna od kvalitetnijih web stranica za klađenje u svijetu, pa tako i u Hrvatskoj. 

To je postigla sa svojom raznolikom ponudom koja je popraćena iznimno dobrim koeficijentima i bonusima. No fokusirajmo se na to zašto je zaslužila svoje mjesto među kvalitetnim kladionicama. 

Prvo je njezina ponuda sportova u kojoj možete pronaći sportove kao što su nogomet, hokej, bejzbol ili odbojka, ili individualne sportove kao što je tenis, snooker ili boks. 

Zatim korisnička podrška, koja je veoma važna u biranju prave kladionice. Kladionice s dobrom korisničkom podrškom će imati više klijenata zbog svoje dostupnosti. Njihova podrška vam je na raspolaganju 24/7 i zbog toga ima veliki plus kod igrača. 

Osim same ponude, jednako važni su i bonusi. Jedan od najpoznatijih bonusa u online casinima i kladionica je bonus dobrodošlice. 22bet kladionica vam nudi 100 % bonusa na prvu uplatu do 1.000 HRK. To znači da ukoliko uplatite 50 HRK, kladionica će Vam dati još 50 HRK, pa ćete u totalu imati 100 HRK. 

Za kripto ljubitelje, 22bet vam pruža Bitcoin podršku s kojom imate mogućnost uplate i isplate s vašeg računa putem Bitcoina. 

I za kraj, jedna od stvari koja ovu kladionicu čini kvalitetnom je ta da ima mobilnu aplikaciju za Android i iOS telefone. Ova opcija je sjajna za sve one igrače kojima se ne da ići u poslovnicu svaki put kada se žele kladiti. Ovim se načinom mogu kladiti iz udobnosti svoga doma.

Ponuda 22bet kladionice 

Sada kada znate zbog čega se ova kladionica ističe, pogledajmo njenu ponudu. Kada ste obavili registraciju, sve što je ostalo je da se počnete kladiti. Ako se odlučite kladiti na utakmice, imat ćete više od 1.500 različitih vrsta oklada. 

Možete se kladiti na klasične oklade poput pobjednika, tko će prvi dati gol, rezultata ili naprednih oklada poput parnog ili neparnog zbroja golova, prvog kornera i slično.  

Izbor ćete imati i između klasičnih ili egzotičnih sportova. Svi znamo koliko je popularan nogomet ili košarka, a u ponudi 22beta ćete pronaći i egzotične sportove poput Formule 1 ili esportova. Esportovi su novi na tržištu, a radi se o natjecanjima u gejmingu.

Na 22betu se možete kladiti na brdo različitih kombinacija. Najviše se prate domaća HNL liga, susjedne lige, ali i engleska Premier liga, kao i reprezentativna natjecanja poput Lige prvaka ili Svjetskog prvenstva. Premijer liga se ističe kao jedna od najboljih nogometnih liga globalno, a 22bet ima čak i razrađenu ponudu za parove od 1. do 5. lige.