Početna Kaštela Privremena obustava vode na području Kaštel Starog, Kaštel Kambelovca i Kaštel Lukšića...

Privremena obustava vode na području Kaštel Starog, Kaštel Kambelovca i Kaštel Lukšića (9.11.)

112
UDIO

Obavještavaju se potrošači vode na području Kaštel Starog; Bojišće; Valpovačka ulica; Đakovačka ulica; Ulica Grgura Ninskoga; Biranj da će im zbog radova na vodoopskrbnoj mreži u okviru projekta aglomeracije Kaštela-Trogir biti prekinuta opskrba vodom dana 09.11.2022. (srijeda) u vremenu od 08:00 do 17:00 sati.

Obavještavaju se potrošači vode na području Kaštel Kambelovca i Kaštel Lukšića; od ulice Put sv. Lovre od Ostroga (Osnovna škola Ostrog) do Ulice don Frane Bege (ulaz za Baletnu školu); svi potrošači južno od državne ceste D8 (magistrala) da će im zbog radova na vodoopskrbnoj mreži u okviru projekta aglomeracije Kaštela-Trogir biti prekinuta opskrba vodom dana 09.11.2022. (srijeda) u vremenu od 08:00 do 17:00 sati.

Molimo potrošače da osiguraju potrebne zalihe vode za potrebe kućanstva i poslovnih prostora. Također molimo da se ne koriste uređaji za čiji rad je potrebna voda u količini i tlaku iz javne vodovodne mreže. Upozoravaju se potrošači da nakon ponovnog puštanja vode može doći do zamućenja dok se ne uspostave normalni uvjeti tečenja.

U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika, radovi se odgađaju za sljedeći meteorološki povoljan dan.

Za sve dodatne obavijesti možete kontaktirati pozivni centar VODOVOD i KANALIZACIJA d.o.o. Split na broj: 021 545-900.