Početna Kaštela Prodaje se omiljeni kafić nadomak Splita: cijena je zaista vrtoglava, brojni gosti...

Prodaje se omiljeni kafić nadomak Splita: cijena je zaista vrtoglava, brojni gosti zabrinuti su za njegovu sudbinu

846
UDIO
Duje Klarić/Cropix

Poslovanje dalmatinskih ugostitelja u javnosti se najčešće povezuje s pojmovima dobrih zarada i (pre)skupih pića i jela, premda u konačnici ponajprije ta ista javnost svoj dnevni “društveni život” svodi na boravak u tim istim kafićima ili restoranima.

Jesu li zarade doista tako dobre i pića (pre)skupa, prepuštamo vama, ali da su u tom poslovnom sektoru mijene stalne, to možemo potvrditi bez ustrčavanja. jedna od tih promjena upravo se događa na području Kaštela, točnije u Kambelovcu, gdje je ovih dana oglašena prodaja popularnog kafića. Riječ je o ugostiteljskom objektu “Castelli”, smještenom na prvom katu poslovno-stambene zgrade uz jedino semaforizirano križanje na staroj Kaštelanskoj cesti u Kambelovcu.

Tražena cijena iznosi 700 tisuća eura, što samo za poslovni prostor predstavlja gotovo 1900 euta po četvornome metru, ali ponuša je i nešto šira:

– Prodaje se uhodani caffe bar, površine od 370 četvornih metara, s dva sanitarna čvora, orijentiran u smjeru juga, istome pripada i jedno garažno mjesto od 35 kvadrata.

Navedeni caffe bar je ultra moderno opremljen, visoko kvalitetnim materijalima, modni izričaj donosi jednostavnost, funkcionalnost i estetiku. Svojim položajem uz samu prometnicu te orijentacijom idealan je za CASINO te ostale igre na sreću.

U prizemlju caffe bara se nalaze, banka, bankomat, pošta, samoposluga, te veliki parking prostor. Mogućnost najma (4.000 €+ režije) kao i zamjene za atraktivno zemljište – navodi se u oglasu koji je objavljen na internetskoj stranici njuskalo.hr uz dodatnu poruku:

– Sniženo!!!

Kako se može primijetiti na društvenim mrežama, kafić “Castelli” prije otprilike godinu i pol nakon duže stanke preuzela je nova voditeljska ekipa i osoblje, a kako tada, tako i od prije šest-sedam godina svoje goste, osim ugostiteljskom ponudom, privlačili su i nastupima DJ-eva, tambolama, pub kvizovima i sličnim sadržajima.

izvor: slobodnadalmacija.hr