Početna Kaštela Sedam klapa na sedam trgova

Sedam klapa na sedam trgova

322
UDIO

U nedjelju 25. lipnja 2023 g na sedam kaštelanskih trgova održat će se manifestacija ” 7 klapa na 7 trgova” organizator manifestacije je Klaster za održivi razvoj Zora a pokrovitelji Grad Kaštela, Turistička zajednica grada Kaštela , Splitsko-dalmatinska županija.

Glavni cilj projekta je: Jačanje vidljivosti i prepoznatljivosti Kaštela i osnaživanje gospodarskih djelatnosti povezanih sa turizmom, lokalnom hranom, kulturom i kreativnom industrijom. Cilj događanja je povećati ponudu kulturnih i umjetničkih sadržaja na području Ulice kako bi se povećali efekti urbane regeneracije prostora Kreativne ulice-Ulice kaštelanskog Crljenka

Specifični ciljevi:

  1. Promocija kreativnih i kulturnih industrija i povoljnog okruženja za njihov razvoj
  2. Jačanje turističke ponude kao i poticanje lokalnog stanovništva na sudjelovanje u kulturnim aktivnostima poput posjeta filmskim projekcijama i glazbenim događanjima
  3. Širenje turističke ponude i brendiranje Kaštela kao iznimno poželjne destinacije ne samo u ljetnim mjesecima nego i tijekom cijele godine.
  4. Prezentacija zaštićene nematerijalne kulturne baštine Republike Hrvatske.

  Organizator zadržava pravo potpune ili djelomične izmjene programa ukoliko neposredno prije početka nastupe izvanredne okolnosti koje nije bilo moguće predvidjeti ili ih izbjeći.

Program