Početna Kaštela Svečano otvaranje 25. Kaštelanskog kulturnog i zabavnog ljeta

Svečano otvaranje 25. Kaštelanskog kulturnog i zabavnog ljeta

180
UDIO

Pozivamo sve građane da nam se pridruže večeras, 30. lipnja, s početkom u 20.30 sati na brcu u Kaštel Novom na svečanom otvorenju 25. Kaštelanskog kulturnog i zabavnog ljeta. Otvorenje će početi koncertom HPD Bijaćka vila i gostiju povodom 120. obljetnice osnivanja društva.

Zatvaranje eko-etno sajma, u organizaciji Turističke zajednice grada Kaštela, predviđeno je u subotu, 1. srpnja pa će s početkom u 17 sati na brcu u Kaštel Novom započeti kulturno-gastronomska večer uz prigodni program HGD Zrinski i PŠD Srdela. Zatim, u 20 sati na rivi, mimohod svih sudionika te će se za kraj večeri, s početkom u 21 sati na brcu, održati etno večer – županijska smotra folklora.

Nedjelja, 2. srpnja, je rezervirana „Timbar“ i „Zelenu feštu“. Radionice i humanitarni Pazar će se održati Dudanovom parku u Kaštel Kambelovcu s početkom u 18 sati, a dramske izvedbe KUD-a Karol Wojtyla i Dječjeg doma Maestral na istom mjestu s početkom u 20 sati. Ova događanja su u organizaciji udruge Kućica sretnog djetinjstva i KUD-a Karol Wojtyle.

Sva događanja su besplatna.