Početna Kaštela Planulo smeće u bivšem hotelu Palace u Kaštelima!

Planulo smeće u bivšem hotelu Palace u Kaštelima!

369
UDIO

Županijski vatrogasni operativni centar izvijestio je o nizu vatrogasnih intervencija od jučer u 6 sati do danas u isto vrijeme.

Vatrogasci JVP-a Split intervenirali su u Držićevoj 31 u 9.39 – ispumpavali su vodu iz podruma. Na intervenciji su bili i u 19.48 na Sustipanskom putu gdje je gorjela palma. U 22.05 pripadnici JVP-a Split odjurili su u Kranjčevićevu ulicu gdje je planula razvodna kutija za struju.

Tri vatrogasca DVD-a Žrnovnica s jednim su vozilom intervenirala u Srinjinama u 9.58. Ispumpavali su vodu iz strojarnice bazena.

Među ostalim intervencijama u izvješću ŽVOC-a, navedena je intervencija JVP-a Makarska. Tri vatrogasca s jednim vozilom u 8.45 sati otvarala su stan.

U mjestu Gdinj na Hvaru bor je pao na prometnicu. U 12.02 intervenirala su dva vatrogasca DVD-a Jelsa s jednim vozilom.

Oko 12.20 sati planuo je otpadni karton i dio fasade na Salona Mallu. Požar su ugasila dva vatrogasca DVD-a Vranjic s jednim vozilom.

U 18.01 JVP-u Trogir stigla je dojava o velikom dimu zbog spaljivanja ispred kuće na području zaobilaznice. Intervenirala su tri vatrogasca s jednim vozilom.

U 18.09 tri vatrogasca DVD-a Vranjic gasila su požar plastičnog kontejnera u Solinu.

U 19.52 DVD-u Kaštela dojavljeno je o požaru smeća na drugom i trećem katu bivšeg hotela Palace. Na intervenciju se uputilo pet vatrogasaca s dvama vozilima.

izvor: dalmatinskiportal.hr