Početna Kaštela Tjedni pregled događanja u sklopu 25. Kaštelanskog kulturnog i zabavnog ljeta

Tjedni pregled događanja u sklopu 25. Kaštelanskog kulturnog i zabavnog ljeta

293
UDIO

Danas, 3. srpnja održat će se glazbeno-scenska manifestacija za djecu pod nazivom „Ljetna škrinjica“,  s početkom u 20.30 sati u Gospojskoj štradi u Kaštel Sućurcu, a u organizaciji Sućuračke amaterske udruge Putalj.

Sutra, 4. srpnja, očekuje vas DANCE SHOW, plesna večer u izvedbi plesnog kluba Lolita i gostiju, na brcu u Kaštel Kambelovcu s početkom u 21 sat.

Književno-glazbena večer uz autoricu Zvjezdanu Čagalj i goste u organizaciji Gradske knjižnice Kaštela održat će se u srijedu, 5. srpnja, s početkom u 20.30 sati u Gospojskoj štradi u Kaštel Sućurcu.

Udruga maslinara grada Kaštela Mastrinka organiziraju Glazbene večeri u Rušincu, u Kaštel Lukšiću u srijedu, 5. srpnja s početkom u 20.30 sati.

U organizaciji Grada Kaštela, a u izvedbi Centra za kulturu Omiš/gradskog kazališta Mali princ, u četvrtak, 6. srpnja moći ćete uživati u momokomediji naziva „Ja sam dama“.

Za kraj tjedna, u subotu, 8. srpnja predviđena je tradicionalna fešta na otoku ljubavi Barbarinac, s početkom u 10 sati, a u organizaciji Krnjevalske pučke udruge Kampanel. Istog dana, u večernjim satima, održat će se dramski program za djecu pod nazivom „Dječja mašta može svašta 2023.“. Početak je predviđen u 20 sati u Dudanovom parku u kaštel Kambelovcu, a u organizaciji kaštelanskog dječjeg kazališta Škatula.

Sva događanja za posjetitelje su besplatna.