Početna Kaštela Klub iz Kaštel Gomilice zahvalio Mariju Pašaliću na ulaganju u infrastrukturu

Klub iz Kaštel Gomilice zahvalio Mariju Pašaliću na ulaganju u infrastrukturu

820
UDIO

GOŠK iz Kaštel Gomilice u sljedeću sezonu kreće s obnovljenim terenima s umjetnom travom, na čemu su javno zahvalili hrvatskom reprezentativcu Mariju Pašaliću.

‘Poštovani članovi, navijači, roditelji i svi vi koji pratite naš klub, zadovoljstvo nam je predstaviti novi veliki infrastrukturni zahvat unutar našeg i vašeg sportskog centra. Zahvaljujući našem Mariu Pašaliću, njegovom bratu Toniju i cijeloj njihovoj obitelji, završen je projekt zamjene podloge na terenu s umjetnom travom, zamjena podloge u cageball-u te izgradnja poligona s umjetnom travom koji je namijenjen isključivo za treninge naše škole nogometa. Svi zidovi uz navedene terene dobili su dodatnu gumiranu zaštitu te je stup rasvjetnog reflektora na poligonu s umjetnom travom također zaštićen. Ovaj infrastrukturni zahvat uvelike podiže razinu našeg kluba te omogućava daljnji rast i napredak cjelokupne škole nogometa.

Ovim putem se želimo još jednom zahvaliti našem Mariju, što je po tko zna koji put pokazao da nikad nije zaboravio klub u kojem je napravio prve nogometne korake i što nam je omogućio dodatne resurse za rad škole nogometa, te se nadamo da ćemo u nadolazećim godinama nastaviti odgajati vrhunske nogometaše i sportaše za boljitak cjelokupnog nogometa u Hrvatskoj!’, objavio je GOŠK KG.

izvor: dalmatinskiportal.hr