Početna Kaštela Večeri dalmatinske pisme, koncert klape Kampaneli, humanitarna ‘Bila noć’, dječji mjuzikl…

Večeri dalmatinske pisme, koncert klape Kampaneli, humanitarna ‘Bila noć’, dječji mjuzikl…

362
UDIO

Tjedan nam započinje 21. Međunarodnim festivalom folklora pod nazivom „Za jubav tancaše“, u organizaciji KUD-a Ante Zaninović, a održat će se na brcu u Kaštel Kambelovcu s početkom u 21 sat.

U utorak, 18. srpnja, u organizaciji HGD Zrinski – Donja Kaštela, na brcu u Kaštel Kambelovcu održat će se koncert HGD Zrinski i gostiju s početkom u 21 sat.

Koncert klape Kampaneli i gostiju održat će se u srijedu, 19. srpnja, u Vitturiju u Kaštel Lukšiću s početkom u 21 sat, dok će istu večer u Rušincu biti održane Glazbene večeri s  početkom u 20.30 sati.

U četvrtak, 20. srpnja, u organizaciji GSU Kaštelansko kazalište i udruge DEA DIA dance studio, održat će se dječji mjuzikl „Dance, dance, dance“ prema priči mjuzikla „Mamma mia“. Početak je u 20 sati, u Novom parku u Kaštel Lukšiću.

Klub navijača Hajduka – Torcida Kaštel Gomilica u petak, 21. srpnja, organizira humanitarnu „Bilu noć“ na plaži Torac u Kaštel Gomilici s početkom u 18 sati.

U subotu, 22. srpnja, s početkom u 20 sati na mulu u Kaštel Sućurcu, održat će se cjelovečernji program uz nastup tamburaškog sastava „Za pet“. Organizator događanja je HNK JADRAN KS.

Za kraj tjedna – VEČERI DALMATINSKE PISME KAŠTELA 2023.

Prvu večer, u subotu, 22. srpnja na poljani pored župne crkve sv. Mihovila u Kaštel Kambelovcu, s početkom u 21 sat, održat će se koncert Tomislava Bralića i klape Intrade pod nazivom „Sretan ti 25. rođendan VDP“.

Druga večer, u nedjelju, 23. srpnja, predviđena je za događaj pod nazivom Kaštelanski đir – večer novih skladbi. Početak je u 21 sat na poljani pored župne crkve sv. Mihovila u Kaštel Kambelovcu.

Organizator je udruga Večeri dalmatinske pisme – Kaštela, a ulaznice možete nabaviti online na www.adriaticket.com i na prodajnim mjestima Hotel Baletna škola u Kambelovcu i Caffe bar Gajo u Starome po cijeni od 15 eura.