Početna Kaštela Filmske večeri, ‘Dobriline glazbene večeri’ – Petra, Gina i Zsa Zsa, Glazbene...

Filmske večeri, ‘Dobriline glazbene večeri’ – Petra, Gina i Zsa Zsa, Glazbene večeri kod svetog Jeronima, fešte…

154
UDIO

Nastavljamo s manifestacijom „Legenda o Miljenku i Dobrili“, u sklopu koje će se večeras, 7. kolovoza i u utorak, 8. kolovoza održati filmske večeri „Romantika pod zvijezdama“. Mjesto događanja je kaštel Rušinac, a početak je predviđen u 21 sat.

Završetak manifestacije će se održati u četvrtak, 10. kolovoza u Novom parku u Kaštel Lukšiću s početkom u 21 sat, a pod nazivom „Dobriline glazbene večeri“ u izvedbi Petre Perišić, Gine Damjanović i Zsa Zse uz Gee Gees band. Organizatori su Grad Kaštela i Turistička zajednica grada Kaštela.

U utorak, 8. kolovoza i u petak, 11. kolovoza u organizaciji udruge sv. Jeronim, održat će se Glazbene večeri kod svetog Jeronima.  U utorak ćete moći uživati u cjelovečernjem koncertu u izvedbi vokalnog ansambla „Antiphonus“, dok će se u petak održati koncertni program u izvedbi mješovitog zbora „Con fuoco“ iz Poljske. Početak oba koncerta je u 20.30 sati, u staroj crkvici sv. Jeronima u Kaštel Gomilici.

U organizaciji Grada Kaštela, Večer romanse i starogradske pisme održat će se koncertom Nedjeljka Kovačeva i gostiju u petak, 11 kolovoza u Novom parku u Kaštel Lukšiću s početkom u 20.30 sati.

U subotu, 12. kolovoza, fešta na dvije lokacije!

Na brcu u Kaštel Lukšiću s početkom u 18 sati održat će se tradicionalna „ribarska fešta“ u organizaciji pomorskog športskog društva Galeb, dok će se na mulu u Kaštel Sućurcu održati tradicionalna „litnja fešta“ s početkom u 20 sati, a u organizaciji krnjevalske pučke udruge Kampanel.

U nedjelju, 13. kolovoza, udruga Biblijski vrt Stomorija – Kaštela, organizira proslavu blagdana Velike Gospe koncertnim programom u izvedbi GZ „Brodosplit“ u Svetištu Gospe Stomorije u Kaštel Novom s početkom u 20 sati.

Ulaz na sva događanja je besplatan!