Početna Kaštela Koncerti klape Cambi i Ibrice jusića, ‘Zagora Kaštelima’, ‘Večer kaštelanskih mažoretkinja’, večer...

Koncerti klape Cambi i Ibrice jusića, ‘Zagora Kaštelima’, ‘Večer kaštelanskih mažoretkinja’, večer jazz glazbe i predstava ‘Ženici’

344
UDIO

Tjedan nam započinje cjelovečernjim koncertom klape Cambi i gostiju na brcu u Kaštel Starom. Večeras, 21. kolovoza u 20.30 sati! Organizator je KUD Cambi.

Melodrama u izvedbi Kazališne družine Ritam igre pod nazivom „Ženici“, a u organizaciji Grada Kaštela, održat će se sutra, 22. kolovoza u Novom parku u Kaštel  Lukšiću s početkom u 20.30 sati.

Također, u organizaciji Grada Kaštela, za srijedu je predviđen cjelovečernji koncert Ibrice Jusića na brcu u Kaštel Starom s početkom u 20.30 sati.

Turistička zajednica grada Kaštela organizira u petak, 25. kolovoza, „Boje jazza“ – večer jazz glazbe u izvedbi HGD Biranj i gostiju na brcu u Kaštel Starom s početkom u 21 sat.

„Zagora Kaštelima“ – manifestacija u izvedbi i organizaciji KUD-a Srce Zagore održat će se  u subotu, 26. kolovoza, na brcu u Kaštel Starom s početkom u 20 sati.

Za kraj tjedna, u nedjelju, 27. kolovoza, na igralištu Srednje škole braće Radić u Kaštel Novom održat će se tradicionalna večer mažoret plesa  – „Večer kaštelanskih mažoretkinja“. Početak je u 19.30 sati, a organizator je plesna udruga Kaštelanske mažoretkinje.

Ulaz za posjetitelje je na sva događanja besplatan!