Početna Kaštela Privremena regulacija prometa na dijelu ulice Put Malačke

Privremena regulacija prometa na dijelu ulice Put Malačke

163
UDIO

Obavijest HEP-a:

Poštovani,

ovim putem Vas obavještavamo o početku izvođenja radova na izgradnji sjevernog dijela niskonaposkog kabelskog raspleta, a sve u svrhu priključenja novog korisnika mreže, datuma 4.12.2023. godine (ponedjeljak), na dijelu ulice Put Malačke u duljini od cca 600 m.

Izvođač predmetnih građevinskih radova je LIVEL d.o.o.

Građevinski radovi obuhvaćaju iskop kanala, polaganje kabela, nasipanje kanala i asfaltiranje.

Izvođenje radova podijeljeno je u 5 (pet) etapa.

Etapa 1 obuhvaća područje u dužini od cca 45 m. Radovi se izvode na sjevernom kolničkom traku ulice Radun. Tijekom izvođenja radova vozila će se propuštati južnim kolničkim trakom uz regulaciju prometnim svjetlima (semaforima).

Etapa 2 obuhvaća područje u dužini od cca 150 m od završetka Etape 1. Radovi se izvode na južnom kolničkom traku ulice Radun. Tijekom izvođenja radova vozila će se propuštati sjevernim kolničkim trakom uz regulaciju prometnim svjetlima (semaforima).

Etapa 3 obuhvaća područje u dužini od cca 110 m od završetka Etape 2. Radovi se izvode na južnom kolničkom traku ulice Radun. Tijekom izvođenja radova vozila će se propuštati sjevernim kolničkim trakom uz regulaciju prometnim svjetlima (semaforima).

Etapa 4 obuhvaća područje u dužini od cca 180 m od završetka Etape 3. Radovi se izvode na južnom kolničkom traku ulice Radun. Tijekom izvođenja radova vozila će se propuštati sjevernim kolničkim trakom uz regulaciju prometnim svjetlima (semaforima).

Etapa 5 obuhvaća područje u dužini od cca 180 m od završetka Etape 4. Radovi se izvode na južnom kolničkom traku ulice Radun. Tijekom izvođenja radova vozila će se propuštati sjevernim kolničkim trakom uz regulaciju prometnim svjetlima (semaforima).

Očekivano minimalno vrijeme trajanja izvođenja radova iznosi 20 (dvadeset) dana.