Početna Kaštela Nastavlja se bogati program Adventa: Vlado Kalember i Srebrna krila, band Click,...

Nastavlja se bogati program Adventa: Vlado Kalember i Srebrna krila, band Click, dolazak svetog Nikole i dječje predstave

245
UDIO

Glazbenik specifične boje glasa i brojnih hitova, autor 12 objavljenih albuma, miljenik svih generacija, jedan jedini, neponovljivi Vlado Kalember stiže u Kaštela!

Najveća postignuća

Njegov najveći uspjeh je bilo osnivanje popularne pop grupe „Srebrna krila” koja mu je donijela veliku slavu. Među brojnim hitovima koji su ih proslavili, imat ćete priliku čuti i pjesmu „Ana“, koja je bila najslušanija pjesma na svim radijskim postajama.

1983. godine je doživio jedan od najvećih uspjeha u svojoj karijeri kada je sa svojim bendom za deset dana rasprodao dvoranu koja prima 25000 ljudi i ukupno 250.000 rasprodanih karata. Pjesme koje su ga proslavile su: „Ana”, „Vino na usnama” i „Evo noći, evo ludila”.

Nakon odlaska iz grupe, nastavio je solo karijeru. Bio je član grupe 4 asa u kojoj su bili i Jurica Pađen (“Aerodrom” i “Azra“), Rajko Dujmić (“Novi fosili“) i Alen Islamović (“Bijelo dugme” i “Divlje jagode“).

U Kaštelima će nastupiti u petak, 8. prosinca s popularnom pop grupom Srebrna krila, a uz hitove „Zakuni se, ljubavi“, „Vino na usnama“, „Ja nisam kockar (ali gubim)“ dođite, pjevajte, plešite i stvorite nove uspomene! Početak je od 21 sat!

Dan nakon, u subotu, 9. prosinca, nastavljamo od 21 sat kada će atmosferu zagrijati band Click u sljedećem sastavu –  Vokal: Ivan Lovrinčević, bubanj: Ante Milić, bas: Marko Milković, gitara: Stipe Trogrlić, back vokal: Petra Pelivan, klavijatura: Roberto Filipović Grčić. Riječ je o glazbenicima koji su iskustvo stekli svirajući na vjenčanjima i brojnim zabavama. Uz pokoju čašicu kuhanog vina i gastronomskih delicija adventskih kućica, dođite i zabavite se uz široki repertoar ovog šarmantnog i veselog banda!

Dječji program

U srijedu, 6. prosinca, za naše najmlađe pripremili smo bogati plesni i zabavni program te ono najdraže – dolazak svetog Nikole! Nastupit će Kaštelanske mažoretkinje, plesni klub Spin, KUD Ante Zaninović, članovi kaštelanskog kazališta Škatula te KUD Karol Wojtyla. Dragi roditelji, bake i djedovi, dođite i povedite svoje najmlađe jer sveti Nikola u svojoj vreći ima darove za svu djecu. Početak je u 18 sati.

U petak, 8. prosinca, naši najmlađi uživat će u lutkarskom mjuziklu Produkcije Z iz Splita, naziva „Novogodišnji šušur“. U predstavi se pojavljuje mali krampusić, sin velikog krampusa koji želi dobiti dar kao i ostala djeca te odluči biti dobar. Tata krampus se ljuti na sina, ali mali krampus ne odustaje od svoje namjere. U razgovoru s anđelima, krampusić nauči stvari koje prije nije znao (kako i gdje se rodio Isus…). Početak je u 17 sati.

Tjedan završavamo s predstavom „Orašar, cirkus i iluzija” u izvedbi Svijet čarolije.

Djevojčica Klara i Orašar izvode razne cirkuske elemente sa igračkama koje su „oživjele” u čarobnoj Božićnoj noći.

Neki od elemenata koji se javljaju u predstavi su : ples u zraku, akrobalansi, žongliranje raznim predmetima, iluzija i magični trikovi te trikovi s vatrom. Predstava će se održati u nedjelju, 10. prosinca s početkom u 18 sati.

Napomena: U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, dječji program će se održati u dvorcu Vitturi u isto vrijeme!

Dođite i budite dio naše božićne priče!

Ulaz na sva događanja je besplatan!