Početna Kaštela Najbolji kaštelanski policajac 2020. godine

Najbolji kaštelanski policajac 2020. godine

859
UDIO

Najbolji kaštelanski policajac 2020. godine

Najbolji kaštelanski policajac 2020. godine je 31-godišnji Mirko Pavić, službenik koji u PP Kaštela posljednjih godinu i pol dana radi kao vođa ophodnje, a uoči blagdana Svetog Mihovila, zaštitnika policije u Gradu Kaštela upriličen je i ove godine svečani prijem. Zbog svog rada i zalaganja na suzbijanju distribucije i konzumacije opojnih droga te sjajnih rezultata koje je pokazao i prilikom intervencije na slučajevima obiteljskog nasilja, priznanje je ove godine zasluženo pripalo policajcu Mirku Paviću koji je u službi ukupno jedanaest godina.

Najboljem policajcu čestitao je gradonačelnik Denis Ivanović zajedno sa svojim zamjenicima Jadrankom Matok Bosančić i Grgicom Benutićem te mu uručio zahvalnicu i bon u iznosu od 2 500 kuna.

– Čestitam najboljem kaštelanskom policajcu te zahvaljujem svim policijskim službenicima na čelu s Nenom Gudeljom na izvrsnoj suradnji u proteklom razdoblju. Surađivali smo gotovo svakodnevno za vrijeme karantene zbog koronavirusa, prilikom organizacije gradskih događanja za vrijeme Kaštelanskog kulturnog ljeta, kao i u svim ostalim segmentima u kojima je suradnja neophodna tijekom turističke sezone. Dragi policajci, čestitam vam blagdan vašeg zaštitnika Svetog Mihovila – kazao je gradonačelnik Denis Ivanović.

– Stanje u Kaštelima je jako dobro i na tragu petogodišnjeg razdoblja kad su u pitanju kaznena djela. U nekim djelovima se bilježi povećanje zbog promjene kaznenog zakona, dok je u nekim zabilježen pad. Ukupno gledajući, razriješenost svih djela je prilično dobra tako da po svemu možemo zaključiti kako su Kaštela siguran grad – istaknuo je načelnik Neno Gudelj.

– Policajac sam od 2009.godine, najprije u prometnoj policiji, kasnije u krim policiji, a posljednjih godinu i pol sam u PP Kaštela vođa ophodnje. Još od djetinjstva sam htio biti policajac, pa je nakon završene srednje škole logičan izbor bio upis na policijsku akademiju. Zahvaljujem na ovom priznanju ali ovo nije nagrada samo meni, već je ovo rezultat zajedničkog rada s mojim kolegama policajcima – poručio je nagrađeni policajac Mirko Pavić.