Početna Kaštela Odgođen početak “Divlje lige”

Odgođen početak “Divlje lige”

988
UDIO

dl

Danas je na igralištu bivše O.Š. ‘Bijaći’ u Kaštel Novom utakmicama 1. kola trebala započeti ‘Divlja liga’ na male branke. Međutim zbog lošeg vremena, kiše koja neprastano pada, te najave još gore vremenske prognoze, kako do kraja današnjeg dana tako i za sutra, za sada su odgođene tri današnje utakmice.

Što se tiče sutrašnjeg dana kada bi se trebale odigrati preostale tri utakmice 1. kola, pričekat ćemo sutra do sredine dana te donijeti konačnu odluku o tome hoće li se moći igrati. Ukoliko se niti sutra ne bude moglo igrati, svih šest utakmica 1. kola odigrati će se iza nedjelje, u ponedjeljak i utorak.

Inače, ove se godine za natjecanje u ‘Divljoj ligi’ prijavilo 13 ekipa, s tim da se jedna ekipa, Momci s ternina prijavila naknadno, nakon što je već obavljeno izvlačenje parova 1. kola. Pošto će u svakom kolu jedna ekipa biti slobodna, sve ekipe odigrati će po 12 utakmica u regularnom dijelu nakon čega slijedi doigravanje.

Završnica ‘Divlje lige’, utakmica za 3. mjesto te finalna utakmica igrati će se prvog dana 22. memorijalnog turnira na male branke ‘Ivica Džolić-Đola’ koji ove godine započinje u ponedjeljak 20.07.

Raspored i satnica utakmica 1. kola:

ČETVRTAK, 21.05.2015.

odgođ. Tika-taka – G.O. ‘Dumančić’
odgođ. CB ‘Faraon’ – Sportski centar ‘KORNER’ – K.Lukšić
odgođ. Samo klesari – Konoba ‘Intrada’

PETAK, 22.05.2015.

19:30 Zračna Luka Split-Kaštela – CB ‘Virus’
20:20 Autoservis ‘Gliba’ – CB ‘Tin’
21:10 CB ‘Aviva’ – G.O. G-5

slobodna ekipa: Momci s termina