Početna Hrvatska Strava u Splitu – Napadnuti Osječani

Strava u Splitu – Napadnuti Osječani

U subotu na večer u Splitu napadnuti su mladi nogometaši Osijeka. Napad je zgrozio Splićane.

1373
UDIO

10.07.2015., Split - Dragan Vaciljkovic, poznatii kao kapetan Dragan, doveden je Zupanijski sud pod jakom mjerama policijske zastite. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

U subotu na večer u Splitu napadnuti su mladi nogometaši Osijeka. Napad je zgrozio Splićane.

Napad se dogodio nedaleko od hotela Dujam u Splitu. Skupina huligana napala je mlade nogometaše Osijeka, a što se točno zbilo prenosimo u tekstu objavljenom na službenoj stranici NK Osijek:

Šetajući prema Rivi, u trenirkama s klupskim obilježjima, postali su meta huligana koji su ih napali samo zbog toga što su članovi Nogometnog kluba Osijek. Pozvana je policija čiji su djelatnici napravili zapisnik o ovome incidentu i nadamo se da će njegovi vinovnici biti pronađeni i sankcionirani.

Bivša nogometašica spasila mladiće

Vjerojatno bi za mlade Osječane bilo i težih posljedica od potezanja za uši, poneke pljuske, vrijeđanja i pretrpljenog straha da u pomoć nije priskočila Splićanka Petra Mandić-Jelas, bivša nogometašica i aktivna sutkinja koja se u toj situaciji ponijela hrabro i odlučno i napadnute mladiće zaštitila od daljnjeg maltretiranja i svojim automobilom prevezla do njihova hotela.

Stoga se gospođi Mandić-Jelas NK Osijek iskreno zahvaljuje i u ime roditelja naših igrača kojima ovo splitsko gostovanje nikako neće ostati u lijepoj uspomeni. Nažalost, ni u rezultatskom smislu, budući da su pioniri izgubili 2:0, a kadeti su poraženi rezultatom 2:1″, stoji u pismu.

IZVOR: net.hr