Početna Kaštela Obavijest građanima Raduna o vodoopskrbi

Obavijest građanima Raduna o vodoopskrbi

1006
UDIO

KAŠTELA

Obavještavamo građane da su radovi na glavnoj vodoopskrbnoj mreži i dijelu sekundarne vodoopskrbne mreže u naselju Radun završeni.

Kako bi se izgrađeni mrežni sustav i onaj koji se trenutno radi mogao što prije početi koristiti potrebno je da vlasnici nekretnina hitno predaju zahtjeve za vodovodni priključak.

Ova obavijest se odnosi na građane koji stanuju u sljedećim ulicama:

– Izvor Raduna, Put sv. Jurja, Radun, Put Šušnjara, Put Kolovrata (parni br. do 44, neparni do 51), Zagorski put, Put Smokvinca, Tolanac, Ledine, Ograde, Ulica Gardijskih brigada (parni brojevi do 54), Ante Kužića, Vele njive, Gomile, Gosturače I, Kraljica mućenika i Željeznička ulica.

Zahtjevu za priključak treba priložiti slijedeću dokumentaciju:

– Građevinska dozvola ili uvjerenje iz katastra da je objekt izgrađen prije 15.02.1968, ili drugi akt o dozvoli gradnje, ili potvrda o predanom zahtjevu za legalizaciju s geodetskim/arhitektonskim snimkom objekta, (fotokopija)

– 4 prerisa katastarskog plana (1 original i 3 fotokopije),

– vlasnički list ili drugi dokaz o zakonitom posjedovanju objekta

– fotokopija osobne iskaznice i OIB

Kod razdvajanja uz gornje dokumente treba dostaviti dokaz vlasništva za dio koji se odvaja i pisani dogovor kome ostaje postojeći priključak i fotokopija računa.

Dokumentacija se predaje na adresu:

Vodovod i kanalizacija d.o.o. – Hercegovačka 8, Split (Kopilica)- soba 13; tel. 021/340-553 ili poštom na adresu sjedišta društva.
Radno vrijeme sa strankama je svakim radnim danom od 8 – 13 sati (dnevni odmor od 10,30 – 11 sati.).

Tijekom mjeseca lipnja ove godine započeti su radovi i na preostaloj neizgrađenoj sekundarnoj mreži.

izvor:kastela.hr