Početna Hrvatska Karamarko kaže da je pobijedio, čestitao MOSTu

Karamarko kaže da je pobijedio, čestitao MOSTu

- Evo ga, tri i pol godine, pobjeda za pobjedom. Moram reći da smo pobijedili na parlamentarnim izborima. Ova pobjeda je točka na i svih naših pobjeda i dovodi nas u poziciju vođenja naše zemlje. Dvije trećine naših građana su se odlučili za promjene. Nisam znao da je 53 veći broj od 61, a garantiram vam da će se ta razlika povećati, kazao je Karamarko.

908
UDIO

karamarko

ZAGREB – Okupljenima u HDZ-ovom izbornom stožeru nešto prije 1.00 sat ujutro obratio se predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko.

– Evo ga, tri i pol godine, pobjeda za pobjedom. Moram reći da smo pobijedili na parlamentarnim izborima. Ova pobjeda je točka na i svih naših pobjeda i dovodi nas u poziciju vođenja naše zemlje. Dvije trećine naših građana su se odlučili za promjene. Nisam znao da je 53 veći broj od 61, a garantiram vam da će se ta razlika povećati, kazao je Karamarko.

– Tko god je s nama spreman boriti se za bolju Hrvatsku, dobrodošao je. HDZ je pojačala broj mandata obzirom na zadnje izbore. Mi idemo dalje prijatelji, pred nama je borba za kvalitetu života. Moramo se boriti za promjene koje će dovesti do toga da će svaki mladi čovjek željeti ostati u Hrvatskoj. Dr. Franjo Tuđman i naša djeca zaslužili su bolju Hrvatsku. Otvoreni smo za suradnju bez obzira na stranačke razlike, postoji nadstranka, a to je Hrvatska. Stranka koja je dobila najveći broj glasova mora predvoditi put do bolje Hrvatske. I ja čestitam MOST-u koji je ostvario zavidan rezultat, kazao je Karamarko.

IZVOR: seebiz.eu