Početna Kaštela “Libreto Ero s onoga svijeta i književni zavičaj Milana Begovića”

“Libreto Ero s onoga svijeta i književni zavičaj Milana Begovića”

Knjiga doc. dr. sc. Miljenka Buljca „Libreto Ero s onoga svijeta i književni zavičaj Milana Begovića” bit će predstavljena u organizaciji Gradske knjižnice Kaštela u dvorcu Vitturi u Kaštel Lukšiću u ponedjeljak 23. studenoga u 19.00 sati.

991
UDIO

gkk

Knjiga doc. dr. sc. Miljenka Buljca „Libreto Ero s onoga svijeta i književni zavičaj Milana Begovića” bit će predstavljena u organizaciji Gradske knjižnice Kaštela u dvorcu Vitturi u Kaštel Lukšiću u ponedjeljak 23. studenoga u 19.00 sati. Knjigu će osim autora predstaviti: Mladen Vuković, književnik i publicist, te Mate Šimundić, prof. hrvatskoga jezika i književnosti.

U glazbenom dijelu programa nastupit će: Marija Guadalupe Šimundić (violina) i Ana Šimundić (gitara).

Znanstvena studija autora doc. dr. sc. Miljenka Buljca „Libreto Ero s onoga svijeta i književni zavičaj Milana Begovića” od temeljne je vrijednosti za nacionalnu kulturu, znanost i umjetnost, tiskano u prigodi 80. godišnjice praizvedbe opere u HNK-a u Zagrebu, 120. obljetnice rođenja skladatelja Jakova Gotovca i 140. obljetnice rođenja Milana Begovića. Knjigu su recenzirali sveučilišni profesori: Tihomil Maštrović, Antun Lučić i Dean Slavić.

UDIO
Prethodni članakStigla zima
Sljedeći članakBAKRENO DOBA (šesti dio)