Početna Kaštela Hotel Palace, Kaštela – & Kako je to moguće

Hotel Palace, Kaštela – & Kako je to moguće

Otužna slika nekadašnjeg ponosa Kaštelanske rivijere.

4301
UDIO

Fotogalerija

 

Prolaskom kroz jednu od najboljih lokacija u Kaštelima, na Mediteranu, na prelijepoj Hrvatskoj obali… Šetajući se Kaštelanskim zaljevom kakav se rijetko susreće u cijelom Svijetu nemoguće je nepostaviti pitanje pa kako je to moguće?

Što kako je to moguće? – pa to da jedna takva lokacija, jedan takav potencijal – stoji, doslovno stoji inercijom zidova na kojima još uvijek vise koltrine, raspadnute škure …

I stoji taj nekadašnji biser Jadrana već tako skoro cijelo desetljeće!!!

 

Prelijepa Kaštela snimljena iz zraka pogledajte tu : Pogled na Kaštela iz zraka

 

Fotografije Kaštela i Kaštelanske plaže možete vidjeti tu : Slike Kaštela

 

Ovaj tekst nije kritika privatnom vlasniku objekta, Gradskoj vlasti ili nekom trećem. Ovaj tekst je samo navod činjeničnih istina i poziv za djelovanje svih – kako vlasti, tako i vlasnika, čak i pučanstva koje naposlijetku najviše i gubi stanjem reprezentativnog objekta.

Koliko gostiju je moglo proteklih godina doći u Kaštela i noćiti, jesti po restoranima, kupovati razne robe i usluge… Koliko noćenja je nepovratno izgubljeno? – radnih mjesta neiskorišteno …

Barem danas u doba “svemoćnog” Interneta nije problem obznaniti u čemu je problem?

S nadom u iznalaženje dobrog riješenja kako za investitora, tako Gradsku vlast a najviše na dobrobit pučanstva Grada Kaštela napisasmo ovaj tekst.

www.Kastela.COM