Početna Kaštela Miroslav Škoro spreman za veliki koncert u Kaštelima

Miroslav Škoro spreman za veliki koncert u Kaštelima

2908
UDIO

Miroslav Škoro, najuspješniji kantautor tamburaške i pop glazbe, veseli se svom prvom nastupu u Kaštelima. Povodom Dana grada održat će veliki koncert u subotu, 4. ožujka s početkom u 20 sati u Gradskoj sportskoj dvorani Kaštel Stari. Ususret koncertu Škoro otkriva kada je zadnji put pjevao u Dalmaciji te kako s nestrpljenjem iščekuje ovaj veliki događaj.

“Nedavno smo imali krasan koncert na splitskim Gripama. Što se tiče samih Kaštela, ovo će biti moj prvi nastup, a to me iznimno veseli. Dan prije imamo koncert u Ljubljani i snimanje spota za novu pjesmu s grupom Vigor, tako da ćemo u Kaštela doći već zagrijani i spremni za vrhunsku zabavu. Pozivam sve na nezaboranu proslavu Dana Grada!” – izjavio je Miroslav Škoro.

Miroslav Škoro je već dugi niz godina na hrvatskoj glazbenoj sceni, a njegove pjesme su neizostavni dio svih fešti, pa dodaje: “Ja sam tu gdje jesam upravo zbog toga što je tako publika htjela i zato sam im neizmjerno i zauvijek zahvalan. Drago mi je da publika u mojim pjesmama prepoznaje i djeliće svojih života. Što se tiče repertoara tu je uvijek svega pomalo, od onih starih tamburaških u novom ruhu, kao i ovih malo novijih na struju.”

Dotaknuo se i stanja među mladima u Hrvatskoj te otvoreno priznaje koliko ga vesele mladi tamburaški bendovi koji su se u posljednje vrijeme iskristalizirali na domaćoj glazbenoj sceni uz želju da se mladi što više pokušaju ostvariti u Domovini, umjesto odlaska u inozemstvo u potrazi za boljim životom.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti online na www.croatia-tickets.com, u sustavu Eventim.hr i na Petrol BP Kaštela po cijeni od 50 kuna.