Početna Sport Nevjerojatna scena: Huligan sa šipkom lovio suca po terenu, a zaštitari ga...

Nevjerojatna scena: Huligan sa šipkom lovio suca po terenu, a zaštitari ga mirno gledali!

1661
UDIO

Derbi Prve HNL između Hajduka i Rijeke u Splitu bio je dvaput prekidan zbog divljanja navijača – u 56. minuti zbog bakljade sa sjeverne tribine, a potom u 90. minuti kada je navijač Hajduka s palicom u ruci utrčao na teren.

Gledatelji su ostali u čudu kada je maskirani huligan s palicom ušao na teren i počeo naganjati suca Marija Zebec. Nevjerojatna je pri tom bila reakcija zaštitara koji su mirno promatrali scenu. Reagirali su tek nakon minutu, dvije da bi ga na kraju s terena izvela specijalna policija.

U 75. minuti utakmice navijači Hajduka na sjeveru istaknuli su veliki transparent s natpisom “Avione plaća klub, buseve županija, a brodove i obraz vaša riječka džamija” kojim se aludiralo na dolazak navijača iz Rijeke u Split brodom. Na taj transparent navijači Rijeke, koji su bili smješteni na južnom dijelu poljudskih tribina uzvraćali su navijačima Hajduka povicima – “Vi ste Titovi, Tito je vaš” Za vrijeme ovog međusobnog provociranja utakmica nije bila prekinuta, kao niti na povike “Za dom spremni” u 62. minuti.

Osim toga, predsjednik Rijeke Damir Mišković je nakon utakmice rekao da ga je netko pogodio plastičnom bocom u Hajdukovoj loži.

– To je tužno i nije dobro ni za koga – rekao je Mišković.

preuzeto sa vecernji.hr