Početna Kaštela MNL grada Kaštela: Marina Kaštela pregazila Štafilićane

MNL grada Kaštela: Marina Kaštela pregazila Štafilićane

1283
UDIO

Nakon finala kupa, kaštelanski malonogometaši vratili su se ligaškim obavezama, odigrano je 14. kolo u kojem je postignuto jako puno pogodaka.

Vodeće Školjke ‘Katić’ pobijedili su Sv. Baru puno lakše nego što pokazuje konačan rezultat, naime već nakon prvog poluvremena vodili su s 5:0 pa su u drugom dijelu utakmice malo popustili pritisak što je njihov protivnik iskoristio da ublaži poraz. Sa osam pogodaka u pobjedničkoj ekipi istakao se Plazonić.

Sličan scenario odigravao se između Marine Kaštela i Štafilićana, mlada i rastrčana momčad Marine Kaštela iskorištavala je svaku pogrešku Štafilićana pa su već nakon 15. minute vodili s 3:0 a priča je što se pobjednika ovog susreta tiće bila je gotova u 26. minuti pri vodstvu Marine Kaštela od 6:1. Sa četiri pogotka kod Marinaca istakao se Mladen Burilović.

Dvije utakmice završile su s identičnim rezultatom, visokim pobjedama ekipa Vinišća i Dar mara iz Solina koje s ovim novim pobjedama drže visok plasman na tablici.

U zanimljivom susretu dviju mladih ekipa MNK Marine i FC Bonita pobjedu je odnijela ekipa iz Marine. Iako je rezulotat od 13. minute bio 2:1 u korist Marine do samog kraja utakmica je bila neizvjesna da bi pogodak I.Palade u posljednjoj minuti otklonio svaku nedoumicu oko pobjednika ovog susreta.

Nažalost, ostali smo bez jedne ekipe, Bugsy bar odustao je od daljnjeg natjecanja pa će ligu do kraja nastaviti jedanaest ekipa s tim da će svako slijedeće kolo do kraja natjecanja jedna ekipa biti slobodna.