Početna Hrvatska Obavijest o održavanju biciklističke utrke Tour of Croatia

Obavijest o održavanju biciklističke utrke Tour of Croatia

1931
UDIO

S namjerom promocije Hrvatske kao turističke destinacije, Top sport events d.o.o. po treći puta organizira međunarodnu biciklističku utrku Tour of Croatia – race through the natural beauty koja će se voziti hrvatskim cestama u razdoblju od 18. do 23. travnja ove godine.

Da je riječ o doista globalnom projektu govori činjenica da će utrku prenositi televizijske kuće u 177 zemalja svijeta na svih šest kontinenata, što dokazuje da je ovo iznimna promocija Hrvatske i njenih turističkih potencijala.

Druga etapa utrke u duljini od 123 km na rasporedu je u srijedu, 19. travnja sa startom u Trogiru u 13:40 i ciljem na vrhu Biokova – Sv. Juri oko 17:30 sati.

Ovim vas putem obavještavamo kako će biciklistička karavana proći područjem vaše jedinice lokalne (regionalne) samouprave na navedeni dan kako biste o prolasku utrke mogli obavijestiti građanstvo i pravne subjekte.

Utrku je u prijašnjim izdanjima pratio veliki broj građana kao i djece iz vrtića i škola, što odašilje lijepu sliku u javnosti. Imate li želje i mogućnosti potaknuti takve aktivnosti i na području Vaše jedinice lokalne samouprave, bit će nam iznimno drago da uljepšate dojam o utrci i našoj lijepoj zemlji te na taj način doprinesete scenografiji koju ovaj događaj odašilje u svijet.

Kao prilog dopisu dostavljamo satnicu utrke i kartografski prikaz etape.

Za sva eventualna pojašnjenja stojimo na raspolaganju.

Unaprijed se zahvaljujem uz srdačan pozdrav.