Početna Svijet Talijanska ljepotica koju je bivši dečko napao kiselinom pokazala kako sada izgleda

Talijanska ljepotica koju je bivši dečko napao kiselinom pokazala kako sada izgleda

1685
UDIO

Talijanska ljepotica Gessica Notaro (27) prvi se put pojavila u javnosti i pokazala kako izgleda nakon što ju je prije tri mjeseca kiselinom napao njezin bivši dečko.

– Želim da vidite što mi je učinio. Ovo nije ljubav – kazala je u televizijskoj emisiji Maurizija Costanze gdje je skinula svoje zavoje i prvi put pokazala ožiljke koje je dobila nakon što ju je njezin bivši dečko 10. siječnja napao kada je izlazila iz svoga stana.

Njezin bivši dečko Jorge Edson Tavares od napada se nalazi u zatvoru. Par je prekinuo još u kolovozu prošle godine, a od policije je dobila i zabranu prilaska nakon što ga je prijavila da je uhodi.

– Dok mi je kiselina nagrizala lice, na koljenima sam molila Boga: Uzmi mi ljepotu, ali, molim te, ostavi mi vid – ispričala je svoje potresno iskustvo.

– Moje lice je uništeno, no usta nisu. Kao ni nos i zbog toga se još uvijek prepoznajem u ogledalu. Na ovo oko sam trebala biti slijepa, ali nisam. Najvažnija stvar koju sam otkrila te večeri jest da je moj glas još uvijek ovdje. Zamalo sam ga izgubila jer mi je kiselina ušla u usta, ali bila sam dovoljno svjesna da je ispljunem – istaknula je.

Njezin bivši dečko u zatvoru čeka suđenje, a bivša misica kaže kako je ovaj napad neće spriječiti u ostvarivanju svojih snova da postane pjevačica.

preuzeto sa vecernji.hr