Početna Hrvatska ‘Zdravlje je moj đir’ – javnozdrastvena manifestacija

‘Zdravlje je moj đir’ – javnozdrastvena manifestacija

1020
UDIO

Županijska liga protiv raka – Split i udruga Dea Dia dance studio organiziraju javnozdravstvenu manifestaciju ‘Zdravlje je moj đir’.

Manifestacija se organizira po četvrti put u gradu Splitu dana 21. svibnja 2017. g. (nedjelja) uoči Dana zaštite prirode u Republici Hrvatskoj. Namjera je da i naš grad sudjeluje, zajedno s drugim svjetskim gradovima i metropolama, u promociji i očuvanju zdravlja, kako pojedinca, društva tako i prirode.

Manifestacija će se održavati na tri lokacije u gradu Splitu: Zvončac, Sustipan i Plivački klub Jadran u vremenu od 9 do 19 sati. Program obuhvaća predavanja, radionice, treninge, ples i zabavu stručnjaka koji se bave očuvanjem zdravlja s aktivnim sudjelovanjem posjetitelja. Za posjetitelje je sve besplatno. U sklopu manifestacije biti će i izložbeni štandovi raznih proizvođača eko hrane, prirodne kozmetike, ručnih radova, odjeće, knjiga o zdravlju.

CILJ manifestacije je promocija i očuvanje zdravlja: zdrava prehrana, ples, tjelovježba, fitness, osobni razvoj, boravak u prirodi, očuvanje okoliša, ljepota, preventivni pregledi, pravilno disanje, zabava, smijeh i pjevanje.

Pozivamo Vas da popratite ovaj događaj bilo najavom ili reportažom s terena. Svečano otvaranje manifestacije će se održati na centralnoj lakaciji Zvončac (travnjak kod dječjeg igrališta) s početkom u 11:00 sati.

Toplo se nadamo da ćete se odazvati našem pozivu i uživati u raznolikom programu (u prilogu).

Sve detaljne informacije na www.zjmd.com.hr i www.facebook.com/zdravljejemojdir/

S osobitim poštovanjem,

Tonkica Boban

Županijska liga protiv raka – Split

tel: 556 637

mob: 098/764 581