Početna Kaštela Blaženko Boban posjetio Kaštela i Trilj

Blaženko Boban posjetio Kaštela i Trilj

1930
UDIO

Tom prigodom čestitao im je na njihovoj pobjedi, ali i podsjetio građane kako izborna utrka još nije gotova te kako nas već u nedjelju 04.lipnja čeka drugi krug u kojem će ti gradovi birati svoga župana i zaokružiti za napredak i budućnost naše županije, Kaštela, Trilja i ostalih općina i gradova Splitsko- dalmatinske županije.

Razgovaralo se o nastavku izgradnje kanalizacije u Kaštelima, razvoju obalnog pojasa, poslovnom inkubatoru za poduzetnike i obrtnike te uređenju prometnica. Primarni ciljevi Denisovog programa su i nove mjere i pogodnosti za bolji standard svih građana, kao što je besplatni prijevoz i uvođenje božićnica za umirovljenike i nezaposlene, dogradnja škole u Gomilici, te vrtića u Kambelovcu i Lukšiću. Blaženko Boban obećao im je svoju punu podršku u ostvarivanju ciljeva njihovog programa.
U Trilju ga je ugostio stari/novi gradonačelnik Ivan Šipić zajedno sa okupljenim građanima i simpatizerima.

„Trilj je prepoznat po tome što je za svoju gospodarsku zonu osigurao zaista jako puno sredstava preko fondova Europske unije. Uvjeren sam kako će se nastaviti i dalje razvijati i ovako dobro raditi na čelu s gradonačelnikom Ivanom Šipićem. Splitsko- dalmatinska županija će im svakako i dalje biti velika potpora u tome. Valja izdvojiti i jednu od točaka našeg programa posebno zanimljivih za ovaj kraj, a to je potpora stočarima za nabavku osnovnog stada kojom u ovom kraju stvaramo sinergiju i simbiozu između stočara i poduzetnika iz gospodarske zone Čaporice. Također treba istaknuti i agro proizvodnju gdje Trilj također jako dobro stoji, a koja i dalje imati punu potporu i od strane Županije.“- poručio je Boban građanima Trilja.

preuzeto sa dalmacijanews.hr