Početna Kaštela Kaštelanski Božićni program u 2017.

Kaštelanski Božićni program u 2017.

1574
UDIO

Božićni program 2017. u Kaštelima ove godine donosi mnoštvo zanimljivih događanja, glazbeno – scenskih igrokaza i predstava, te humanitarnih priredbi među kojima je Božićni grad – popularne kućice uz bogat glazbeno – scenski program. Svečano otvorenje započinje 02. prosinca i trajat će sve do 06 siječnja 2018. i to u vremenu od 10 do 24 sata. Uz bogatu ponudu jela i pića, za što će se pobrinuti obrtnici na štandovima popularnih kućica, Grad Kaštela organizira i raznoliki zabavni program.

Uz glazbu uživo građani će se zabavljati svake subote od 20 do 24 sata, a nastupit će: Miro Boem (2.12.), Barbarosa (9.12.), NonStop (16.12.), Flowers (23.12.), Galaxy (30.12.) i Vox Box (6.1.2018.). Na sam blagdan Božića na brcu će nastupiti Petar Dragojević sa svojim bandom, a u četvrtak 21. prosinca s početkom u 21 sat održat će se veliki koncert kojega će prirediti Mate Bulić sa svojim glazbenim sastavom. Sve ostale dane za dobru glazbu će se pobrinut trojica vrsnih DJ-eva, koji će glazbom držati štimung od 20 sati sve do ponoć, a vikendom do 2 sata. Na Badnjak i Staru godinu Božićni grad bit će otvoren do 18 sati.

Parchy CO.

-Ovo je druga godina zaredom da organiziramo Božićni grad, odnosno popularne kućice. S obzirom na bogati glazbeni program uvjeren sam kako će naši građani i njihovi gosti prepoznati ovu manifestaciju za koju vjerujem da će postati tradicionalni događaj u našem gradu. Atmosfera na kućicama zasigurno će biti bolja nego lani, upravo zbog bogatog glazbenog programa. Mogu najaviti kako već sada razmišljamo da se popularne kućice dogodine prošire i na druge lokacije u Kaštelima, a isto tako vjerujem kako ćemo iduće godine organizirati javni doček Nove godine na jednom od gradskih trgova kazao je gradonačelnik Denis Ivanović.

Također u okviru programa nalazi se i paljenje adventskih svijeća što organiziraju Turistička zajednica grada Kaštela i Udruga za promicanje kvalitete života, kulturnih vrijednosti i baštine „Šušur“ pod pokroviteljstvom Grada Kaštela.

I ove godine u božićnom programu najviše će uživati najmlađi koje će u Kaštel Sućurcu razveseliti dolazak sv. Nikole brodom, Humanitarne sportske igre karnevalskih udruga (nošenje fritule na kućerinu, ples s fritulama, jedenje fritula zatvorenih očiju i vezanih ruku).