Početna Kaštela 7. Humanitarne sportske igre karnevalskih udruga

7. Humanitarne sportske igre karnevalskih udruga

875
UDIO

14.12.2017., u 18 sati.  Kaštel Stari (brce – „Božićni grad“)

Sedmu godinu za redom udruga Šušur u suradnji s karnevalskim udrugama organizira humanitarne sportske igre karnevalskih udruga. Humanitarne sportske igre karnevalskih udruga zamišljene su kao humanitarno – zabavna manifestacija, a održat će se u „Božićnom gradu“ s početkom u 18 sati.

Ova humanitarne manifestacija ima za cilj senzibilizirati javnost za djecu s posebnim potrebama i beskućnike, promovirati njihov rad i kreativnost. Članovi karnevalskih udruga družeći se s beskućnicima, djecom i roditeljima provest će vrijeme s njima u plesu i zabavi te će zajedno prodavati suvenire koje su izradili u svojim ustanovama. Prodajom njihovih suvenira nastojat će sakupiti što više novca koji je namijenjen udruga za njihov rad.

Karnevalisti osim što će prodavati suvenire prisutne će uveseljavati i svojim igrama: nošenje fritule na kućerinu, ples s fritulama, jedenje fritula zatvorenih očiju i vezanih ruku.

Organizator manifestacije je neprofitna udruga – Udruga za promicanje kvalitete života, kulturnih vrijednosti i baštine Šušur pod pokroviteljstvom Grada Kaštela, Turističke zajednice grada Kaštela i Cemex Hrvatska.

Knjižara AMA, 30 godina sa Vama.

Budite i Vi dio ovog humanitarnog projekta te kupnjom suvenira pripomognite u njihovom daljnjem radu i stvaralaštvu.

Kontakt: 091 255 1400, Željka Perdić