Početna Hrvatska Ovu godinu ništa od bijelog Božića

Ovu godinu ništa od bijelog Božića

1168
UDIO

 

Knjižara AMA, 30 g. sa Vama.

Vrlo vjerojatno ni ove godine nećemo imati bijeli Božić. Konkretnije, mogućnost za bijeli Božić je u Gorskom kotaru i Lici samo 5%, u nizinama kopna 2%, a na Jadranu čista nula, javlja RTL

Ipak, postoji jedno mjesto u Hrvatskoj koje će imati bijeli Božić. To je Zavižan. U srijedu je tamo izmjereno metar snijega, a temperatura je u 14 sati bila -9. Idućih dana će i tamo polako biti sve toplije, no još uvijek je to oko nule. Za Božić 2, 3 stupnja. Pa tko voli snijeg – pravac Velebit.

Pogledajte snimke Kaštela dronom.

 

Na Božić kiše neće biti te se očekuje stabilno vrijeme. Kad već neće biti snijega, na Badnjak i Božić bar ćemo moći uživati u suncu. Danju će u cijeloj zemlji ono dominirati, samo uz malo oblaka na nebu. A i Badnja će večer u mnogim krajevima biti vedra.

AKCIJA – Najpovoljnije cijene klima uređaja u Hrvata-

Uz to, i Badnjak i Božić će biti topliji od prosjeka. Dnevna temperatura dosezat će 10, 12 stupnjeva. Tako da će samo ujutro i navečer biti pomalo svježe. Niti vjetar tih dana neće stvarati nikakve probleme. I na kopnu i na Jadranu puhat će vrlo slabo. Sve u svemu, zapravo ugodno vrijeme.

Par dana prije dočeka Nove godine nazire se pogoršanje. Svašta je moguće u tom periodu, no za konkretne podatke o vremenu trebat će malo strpljenja.