Početna Kaštela MNL grada Kaštela : Polufinale kupa

MNL grada Kaštela : Polufinale kupa

844
UDIO

Nakon skoro puna četiri mjeseca od starta nove sezone, te odigrane prve polovice ovogodišnjeg prvenstva u malonogometnoj ligi grada Kaštela, pred nama je polufinale kupa lige koje se igra sutra u Gradskoj dvorani u Kaštel Starom.

U prvo polufinalnoj utakmici sastaju se Vinišća i Sv Kajo. Možemo kazati da je ekipa Sv. Kajo na neki način uljez među polufinalistima, međutim kao i u mnogo slučajeva ranije kup natjecanje pokazalo je svoju čudljivu narav. Ako ćemo biti iskreni, ekipa iz Sv. Kajo u sutrašnju utakmicu ulazi kao autsajder, s druge strane terena čeka ih iskusna ekipa Vinišća koja je ove sezone popunila svoj roster s nekoliko mladih i kvalitetnih igrača rezultat čega je i prvo mjesto na tablici nakon pola prvenstva.

Druga polufinalna utakmica trebala bi nam pružiti puno više neizvjesnosti, lanjski prvak i osvajač kupa Školjke ‘Katić’ igraju protiv mlade ekipe Marine Kaštela koja je veći dio prvog dijela lige bila vodeća i koja je željna dokazivanja i osvajanja svog prvog trofeja. O kvaliteti ‘Školjkaša’ ne treba puno govoriti, to je ekipa sastavljena od dosta iskusnih i provjerenih igrača malog baluna iza kojih je veliki broj osvojenih trofeja. Za razliku od njih Marini Kaštela ovo je tek drugo finale kupa, prije pet godina bolja od njih bila je Torcida Trial. Hoće li sutra biti bolje sreće vidjet ćemo sutra oko 21:00 sat kada završi druga polufinalna utakmica.

NEDJELJA, 18.02.2018…………………Polufinale kupa

19:00   MNK Vinišće — Sv. Kajo
20:00   Marina Kaštela — Školjke ‘Katić

Finale kupa lige koje se po tradiciji već godinama igra u sklopu proslave Dana grada Kaštela na rasporedu je za dvije sedmice, u subotu 03.03. s početkom u 17:00 sati