Početna Hrvatska MNL grada Kaštela : Nastavljen drugi dio prvenstva

MNL grada Kaštela : Nastavljen drugi dio prvenstva

1032
UDIO

Šest dana prije finala kupa kaštelanski malonogometaši vratili su se se prvenstvenim, ligaškim obavezama, tj. utakmicama 12.kola koje se igralo jučer u Gradskoj dvorani u Kaštel Starom čime je započeo drugi dio ligaškog natjecanja.

Finalisti kupa Školjke ‘Katić’ i Vinišće zabilježili su nove pobjede, Školjkaši su tako propisno zatrpali mrežu njima nedoraslih momaka iz ekipe Pletionica Ivković koji su ih na startu prvenstva uspjeli pošteno namučiti. Najraspoloženiji kod Školjkaša bio je Bašić sa 4 pogotka, 3 je postigao Katalinić a Ivanković 2. Za razliku od Školjkaša njihov suparnik u finalu kupa Vinišće moralo se dobrano namučiti kako bi osvojili nova tri boda i zadržali čelnu poziciju na tablici u utakmici protiv sve bolje Mladeži HDZ-a Kaštela. Pogodak Perića iz 27. minute s kojim su stekli minimalnu prednost od 2:1 uspjeli su nekako sačuvati do samog kraja.

Štafilićani su veoma dobro ušli u susret protiv, u zadnje vrijeme sve boljih momaka iz Marine, Naime već nakon prvih dvadeset minuta utakmice vodili su sa 6:0 a tu prednost sačuvali su i nakon polovice drugog poluvremena. Izgleda da je autogol Pavičića iz 33. minute na neki način oživio do tada neprepoznatljive momke iz Marine, na brzinu su postigli još tri pogotka za redom, čime su došli obezglavljenim Štafilićanima dvije minute do kraja samo na pogodak razlike. Međutim, svojim drugim pogotkom Turković smiruje napetost u redovima svoje ekipe. Pokušali su momci iz Marine do kraja utakmice napraviti još nešto, ali pogotkom Nevešćanina samo su smanjili na 7:6 što je ostao i konačan rezultat utakmice.

Novu, petu pobjedu u ovoj sezoni, ovog puta nad ekipom CB ‘Arka’ zabilježili su momci iz FC Bonita. Pobjeda je došla tek nakon bolje i efikasnije igre u drugom poluvremenu, a mora se priznati da im je dosta pripomogla i ozljeda protivničkog vratara. U visokoj pobjedi Bonita najistaknutiji pojedinci bili su strijelci Matijević (4), Stude (3) i Rapić (2).

Utakmica između ekipa Dar-mar Solin i Marine Kaštela je odgođena na zamolbu solinske ekipe Dar-mar zbog izostanka većeg broja igrača.