Početna Kaštela Poboljšat će se zdrastvena skrb u Kaštelima

Poboljšat će se zdrastvena skrb u Kaštelima

1076
UDIO

U cilju poboljšanja zdravstvene zaštite na području Kaštela, gradonačelnik Denis Ivanović održao je radni sastanak s predstavnicima županijskih zdravstvenih ustanova. Sastanku su nazočili Dragomir Petric, ravnatelj Doma zdravlja Splitsko – dalmatinske županije, Diana Luetić, pročelnica Splitsko-dalmatinske županije za zdravstvo i skrb te Ante Mihanović, ravnatelj Ljekarne Splitsko-dalmatinske županije.

Na sastanku je bilo riječi o uređenju ambulanta i zdravstvenih objekata u Kaštel Starom, Kaštel Gomilici i Kaštel Sućurcu. Među ostalim, istaknuto je kako prostorijama Doma zdravlja u Kaštel Gomilici treba hitna sanacija.

– Nakon što su prostorije zdravstvenih ustanova u Kaštel Starom i Kaštel Sućurcu djelomice uređene prethodnih godina, sada je potrebno urediti prostore Doma zdravlja u Kaštel Gomilici. Dobra je vijest što su sredstva već osigurana, a dogovoreno je da kreće uređenje tog objekta – istaknuo je gradonačelnik Ivanović najavljujući novi sastanak za nešto manje od mjesec dana kada bi trebalo biti poznato na koji će način ambulanta biti uređena i kad bi prvi pacijenti mogli biti primljeni u nove prostorije.