Početna Hrvatska MNL grada Kaštela : Derbi začelja pripao Pletionici Ivković

MNL grada Kaštela : Derbi začelja pripao Pletionici Ivković

1043
UDIO

Niti nakon odigranog 16. kola nema velikih promjena na tablici malonogometne lige grada Kaštela. Školjke ‘Katić’ iskoristile su neigranje Vinišća i s utakmicom manje smanjile prednost vodećeg Vinišća dok je Pletionica Ivković pobjedom u derbiju začelja prepustilo zadnje mjesto Sv. Kaji.

Najuzbudljiviju utakmicu odigrali su FC Bonito i Mladež HDZ-a. Ekipa Mladeži HDZ-a puno je bolje ušla u susret, pogocima Kusture, Matasa i Sunare vodili su nakon 13. minuta igre s 3:0. Međutim, brzi pogodak Mornara vratio je u igru ekipu Bonita koja   je boljom igrom u nastavku do poluvremena uspjela preko Zelembabe i I. Matijevića poravnati rezultat. Početkom drugog dijela Mladež HDZ-a drugim pogotkom Matasa ponovo dolazi u vodstvo koje je, na njihovu žalost bilo kratkog vijeka. S dva brza pogotka Rapića ekipa Bonita po prvi put dolazi u vodstvo koje su uspjeli držati do 37. minute da bi Kustura svojim drugim pogotkom izjednačio rezultat na 5:5 što je na kraju, mora se priznati i najrealniji ishod za oba takmaca.

Najpovoljnije cijene i akcije za apartmane!

Školjke ‘Katić’ zabilježile su novupobjedu, ovog puta bili su, ponajviše raspoloženim strijelcima (Đikić 4, Katalinić 3, Rožić), bolji od mlade ekipe iz Marine kojoj su od samog početka utakmice dali do znanja da više ne misle tako lako prosipati bodove protiv njima inferiornijih protivnika.

Vaš izbor u svijetu IT opreme.

Svojom drugom pobjedom u dosadašnjem dijelu natjecanja Pletionica Ivković prepustila je začelje na tablici ekipi iz Sv. Kaja čiji je otpor uspjela slomiti tek u zadnjoj četvrtini utakmice. Naime , do 30. minute vodila se izjednačena utakmica, da bi najprije pogodkom Fistonića a nakon njega i Katavića Pletionica riješila pitanje pobjednika derbija začelja. Pogotkom Franića u posljednjoj minuti Pletionica Ivković samo je stavila točku na ‘i’ sasvim zaslužene pobjede.

CB ‘Arka’ do nova tri boda došla je na za njih najlakši način, bez prolivenog znoja pošto se njihov protivnik ekipa Kaštel Štafilić-CB ‘Virus’ nije u zakazano vrijeme pojavila na terenu.