Početna Hrvatska Biciklistička utrka kroz Kaštela

Biciklistička utrka kroz Kaštela

1087
UDIO

U cilju promocije Hrvatske kao turističke destinacije, Top sport events d.o.o. po četvrti put za redom organizira međunarodnu biciklističku utrku Tour of Croatia – race through the natural beauty koja će se voziti hrvatskim cestama u razdoblju od 17. do 22. travnja 2018. godine.

Utrku će prenositi televizijske kuće u gotovo 180 zemalja svijeta što dokazuje da je ovo iznimna promocija Hrvatske i njenih turističkih potencijala. Kvalitetu organizacije prepoznala je i Međunarodna biciklistička organizacija UCI koja je utrci ove godine dodijelila još višu kategoriju te je tako odala priznanje ekipi koja iz godine u godinu nastoji organizaciju odraditi na najbolji mogući način.

Treća etapa utrke u duljini od 134 km na rasporedu je u četvrtak, 19. travnja 2018. sa startom u Trogiru u 13:15 sati i ciljem na vrhu Biokova – Sv. Juri oko 17:00 sati.

Ovim putem obavještavamo kako će biciklistička karavana proći i područjem Grada Kaštela. Nakon polaska iz Trogira, utrka se u Planome seli na državnu cestu D8 kroz Kaštela prema Solinu.