Početna Hrvatska 5. Humana akcija ” DALMALINO UVESELJAVA DJECU!”

5. Humana akcija ” DALMALINO UVESELJAVA DJECU!”

1036
UDIO

Poštovani,

S veseljem dijelimo s Vama informaciju da će se 5. Humana akcija ” DALMALINO UVESELJAVA DJECU!”, koju organizira Dječji klub Dalmalino održati u OB Šibensko –kninske županije na Odjelu za pedijatriju 14. lipnja ( četvrtak ) 2018.g. s početkom u 12,00 sati.
Sudjeluju: Elsa, Casper- mađioničar, Dramska radionica kulturne udruge Tribunj i Plesna udruga Bollywood Vodice.

Kako je igra i zabava najbolji način komunikacije s djetetom, posebice u stresnim situacijama, Dalmalino animatori i suradnici glumom, pjesmom i plesom unose u bolničko okruženje novi način komunikacije s djecom bolesnicima i pokušavaju im otkloniti pažnju od bolesti i straha, donoseći im na dječji odjel svijet igre, smijeha i radosti!

U zimu 2009.godine Dalmalino je započeo s redovitim programom na odjelu Splitske Pedijatrije te ovu plemenitu akciju proširio i na druge bolničke centre u RH ( Zagreb, Varaždin, Rijeka, Zadar, Pula).

Cilj je u zajedničkoj igri humanizirati prostor u kojem borave djeca, poticati i ohrabriti djete na osamostaljenje, stvoriti odnose uzajamnog povjerenja i povezivanja.

Napomena:

Dozvolu za snimanje ili fotografiranje malih bolesnika možete zatražiti: OB – ŠIBENIK, pomoćnik ravnatelja za sestrinstvo – glavna sestra gđa. Snježana Jušić, mag.med.tech. Tel: 022 641-905; E-mail. snjezana.jusic@bolnica-sibenik.hr

 

Srdačan pozdrav,

DJEČJI KLUB DALMALINO

Zoran Vrsalović, predsjednik udruge

Kontakt: 098 /94 80700

dalmalino@gmail.com
www.dalmalino.hr