Početna Kaštela Riješeno trogirsko ubojstvo? – Bivši suprug liječnice ubijene u Trogiru snimljen nadzornim...

Riješeno trogirsko ubojstvo? – Bivši suprug liječnice ubijene u Trogiru snimljen nadzornim kamerama

935
UDIO

Iako on tvrdi da nema veze s njenim ubojstvom te da tada uopće nije bio u blizini mjesta zločina, svjedoci tvrde drugačije.

Željko Tukić (65) osumnjičen je za ubojstvo bivše supruge, liječnice Asje Tukić u Trogiru prošlog ponedjeljka te se trenutno nalazi u pritvori zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke.

No, tužiteljstvo je u spisu priložilo snimku kamere videonadzora s jedne benzinske, te s Čiovskog mosta. Iako je nosio kapu, sa snimke ga je prepoznala kći, piše 24 sata.

Iako je u stanu pronađen nož za kojeg se isprva vjerovalo da je oružje kojim je počinjen zločin, vještačenje je pokazalo suprotno. To ipak nije nož kojim je Asja Tukić izbodena nekoliko puta u prsa te u leđu. Na ranije spomenutim snimkama nadzornih kamera vidi se da je čovjek, kojeg je kći identificirala kao Željka Tukića, vozeći bicikl nešto bacio u more zbog čega je pretraživano i podmorje oko Čiovskog mosta.

I zamjenica Županijskog državnog odvjetnika tvrdi kako imaju svjedoke koji tvrde da su osumnjičenog vidjeli u blizini stana gdje je pronađeno tijelo njegove bivše supruge.

Podsjetimo, ubojstvo Asje Tukić prijavio je upravo Željko Tukić koji je, kako tvrdi, njeno tijelo pronašao u stanu kojeg je iznajmljivala turistima i to nakon što ga je nazvala njihova kćer rekavši kako ne može dobiti mamu na mobitel.

IZVOR: net.hr