Početna Split POŽURITE! Za koncert Miše Kovača u prodaju puštene dodatne ulaznice

POŽURITE! Za koncert Miše Kovača u prodaju puštene dodatne ulaznice

821
UDIO

Točno mjesec dana do velikog koncertnog spektakla Miše Kovača u Spaladium areni 22. prosinca, puštene su dodatne ulaznice u prodaju.

S obzirom da su ulaznice za prvu razinu tribina i većeg dijela partera skoro pa rasprodane, organizator je u prodaju pustio gornju tribinu, također po cijeni od 129 kuna. U Splitu, ali u cijeloj okolici vlada veliki interes za Mišin veliki koncert pod nazivom ‘Samo nas nebo rastavit može’. Iz splitskih kafića se mogu čuti Mišini hitovi, tako da svi u gradu pod Marjanom odbrojavaju dane do 22. prosinca, pa na vrijeme osigurajte svoje mjesto u dvorani i zajedno s prvim brkom estrade pjevajte pjesme uz koje smo svi odrasli.

Miši će se na pozornici ovog velikog koncerta pridružiti i glazbeni gosti – kćerka Ivana Kovač, klapa Rišpet te gost iznenađenja. Ulaznice za koncert koji ne smijete propustiti su u prodaji putem sustava Eventim i Croatia Tickets i to po cijeni: 99 kuna za parter, te 129 kuna za tribine.

Mišo Kovač svojevrsni je kulturološki i sociološki fenomen kojeg obožava publika od 7 do 77 godina. Uz njegove pjesme rasle su generacije, tako da ne postoji osoba koja nije čula za hitove kao što su ‘Ako me ostaviš’, ‘Ti si pjesma moje duše’, ‘Ostala si uvijek ista’, ‘Poljubi zemlju’, ‘Dalmatino’, ‘Svi pjevaju, ja ne čujem’, ‘Drugi joj raspliće kosu’, ‘Nikoga nisam volio tako’ i ‘Dalmacija u mom oku’.

Tijekom svoje karijere Mišo je prodao više od dvadeset milijuna ploča i dobitnik je brojnih diskografskih i glazbenih nagrada. Iako je na vrhuncu popularnosti bio sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog stoljeća i danas ima odanu publiku koja s nestrpljenjem čeka svaki idući koncert. Karizma koja osvaja i hipnotizira na prvu samo je jedan od razloga zašto Mišo ima vojsku svojih fanova iz svih zemalja bivše države. Dovoljno je samo da se pojavi na pozornici i publika zborski pjeva sve njegove pjesme uz koje se smije i plače. Takav primjer pjevača rijetko se može više igdje naći.

Ulaznice za koncert možete kupiti i online na: http://www.eventim.hr/hr/izvodjac/miso-kovac-1913/profile.html te na https://www.croatia-tickets.com/en/event/koncert-miso-kovac-i-gosti

Izvor:dalmacijaplus.hr