Početna Kaštela Divlja liga Kaštela – Gabinama prisjele palačinke iz Krespo bara

Divlja liga Kaštela – Gabinama prisjele palačinke iz Krespo bara

902
UDIO

Usprkos lošem vremenu, po dosta jakoj buri, sinoć su na otvorenom igralištu Gimnazije u K. Novom ipak odigrane još tri utakmice 2. kola ‘Divlje lige’. Nakon što smo u petak svjedočili razbijanju CB ‘Faraona’ od strane lanjskih prvaka D/N Cluba ‘Focus’ gdje se s pet pogodaka naročito istakao Ivan Grbeša, sinoć smo prisustvovali sličnoj utakmici.

Naime, sastale su se dvije domaće ekipe iz Štafilića od kojih smo očekivali izjednačenu utakmicu, ali na terenu smo vidjeli samo jednu ekipu, Krespo bar. Gabine su cijelo vrijeme imale balun u nogama, ali su mladi momci Krespo bara iz brzih i munjevitih kontri postizali pogotke. Već na poluvrenu bilo je 4:0 da bi do kraja utakmice uspjeli povećati svoje vodstvo do konačnih 7:1. U visokoj pobjedi Krespo bara posebno se istakao trostruki strijelac Andrija Novak dok je Ante Čizmić postigao dva pogotka. Strijelci preostala dva pogotka bili su Toni Klišmanić i Marko Veljača.

Vodeća ekipa, jedina s dvije pobjede nakon prva dva kola CB ‘Time out’ iz K. Lukšića kao veliki favorit za osvajanje ovogodišnje ‘Divlje lige’, s pola snage je s po dva pogotka Jure Bašića i Tonija Legčevića dobila CB ‘Virus’.

Nakon osvojenog boda na otvaranju ekipa Auto Kelić je u ovom kolu, teškom mukom ali sasvim zasluženo zabilježila prvu pobjedu protiv borbenih momaka iz ekipe CB ‘Vox’.

Najneizvjesniju utakmicu 2. kola odigrali su Croatia Blizna i Uvik žedni koja je na kraju završila bez pobjednika. Iako je ekipa iz Blizne pogotkom Josipa Grbešića brzo provela, novajlije u ligi ekipa Uvik žedni pružala je cijelo vrijeme čvrst otpor da bi početkom drugog dijela s dva pogotka Darka Lulić te jednim Vinka Munjize preokrenuli rezultat u svoju korist. Međutim, nedostatak snage kod igrača iz ekipe Uvik žedni te pritisak upornih momaka iz Blizne rezultirao je s dva pogotka u mreži Uvijek žednih te je utakmica na kraju završila s najrealnijim rezultatom.

Zadnja utakmica 2. kola između ekipa Sipa i bobići i Zračne Luke igra se u četvrtak kada su na rasporedu utakmice 3. kola koje se igra i u petak.

Raspored i satnica utakmica 3. kola:

Četvrtak, 16.05.2019.

19:00  Auto Kelić — CB Coctail ‘Faraon’
19:50  Sipa i bobići — Zračna Luka  (zaostala utakmica 2. kola)
20:40  Uvik žedni — CB ‘Gabine’
21:30  Krespo bar K.Štafilić — CB ‘Time out’

Petak, 17.05.2019.

19:30  Sortirnica –Croatia Blizna
20:20  D/N Club ‘Focus’ — Sipa i bobići
21:10  CB ‘Virus’ — CB ‘Vox’

Slobodna ekipa:  Zračna Luka Split-Kaštela