Početna Kaštela Završen Memorijalni turnir Đola 2019.

Završen Memorijalni turnir Đola 2019.

1044
UDIO

CB ‘TWISTER’ POBJEDNIK 26. ĐOLE

Caffe bar ‘Twister’ pobjednik je 26. Memorijalnog turnira na male branke ‘Ivica Džolić – Đola’, oni su u posljednjeg, 26. dana turnira pred ispunjenim tribinama igrališta Gimnazije u Kaštel Novom u velikom finalu bili bolji od Momaka s termina s 3:1. Ekipa koja je od samog početka turnira slovila kao veliki favorit suvereno je kročila pobjedničkom stazom, od prve do posljednje finalne utakmice u kojoj svojem protivniku Momcima s termina niti u jednom trenutku nisu dozvolili da pomisle da imaju nekakve šanse.

Za 3. mjesto: 
Vole gradele – Zračna Luka                               2:1
(Vukić 2 – Zec)

Finale:   Momci s termina – CB ‘Twister’           1:3
(Pavičić ag. – Legčević 2, Burilović)

S ovom pobjedom momci iz ekipe CB ‘Twister’ ostvarili su životni san svoga voditelja/igrača Antona Grgantova, ono što njemu nije uspjelo kao igraču sa svojim ekipama u posljednjih više od petnaest godina jer je u mnogo navrata bio jako blizu osvajanja Đole, uspjelo je ovim velemajstorima malog baluna. Osvajanjem 26. Đole prekinuta je još jedna jako duga, za Lukšićane negativna tradicija, naime CB ‘Twister’ prva je lukšićka ekipa osvajač Đole. U ekipi u kojoj su svi igrači dali svoj veliki doprinos osvajanju Đole, jedno ime ipak se isticalo, to je Toni Legčević koji je svojih 13 pogodaka ravnomjerno podijelio na sve utakmice, većinu je i riješio, za što je nagrađen kao najbolji igrač i strijelac (13 pogodaka) turnira.

Pobjednička ekipa CB ‘Twistera’ igrala je u sastavu: Krešo Vranješ, Toni Kovačević, Toni Legčević, Robert Pavičić, Joško Jelavić, Mladen Burilović i Anton Grgantov koji je ujedno bio i voditelj ekipe.

U utakmici za 3. mjesto splitska ekipa Vole gradele bila je bolja od Zračne Luke pobjedivši je sa 2:1 te je tako po prvi put osvojila neku nagradu na našem turniru na koji dolaze, ima tome sigurno već 7-8 godina.

Suci posljednjeg dana turnira bili su Ivan Domazet i Joško Cikojević. Na turniru su još sudili Neno Galić, Renato Grgatović i Ivica Miketek.

Nagrade najboljim ekipama i pojedincima podijelio je Grgica Benutić, dogradonačelnik grada Kaštela.

Nagrađeni                                                   Nagrade

1.mjesto                 CB Twister                10.000 kn
2.mjesto                 Momci s termina         5.000 kn
3.mjesto                 Vole gradele                2.500 kn
4.mjesto                 Zračna Luka                1.000 kn

Najbolji igrač          Toni Legčević                  500 kn
Najbolji strijelac      Toni Legčević                  500 kn
Trofej za Fair          Ivica Čatlak