Početna Hrvatska 4DFutura – prezentirajte svoj prostor, kuću, apartman virtualno

4DFutura – prezentirajte svoj prostor, kuću, apartman virtualno

Uplovite u beskrajan svijet Interneta, pronađite klijente i prezentirajte im se!

555
UDIO

Virtualne šetnje interijerima i prezentacije koje omogućuje tvrtka 4DFuture su standard daju suvremenu dimenziju poslovanju i k tome u praksi dokazano povećavaju broj i fizičkih posjetitelja.

Gosti općenito žele imati što više informacija o objektu i mjestu gdje dolaze provesti svoj boravak a najbolja metoda za to je virtualna šetnja objektom gdje se konkretno radio prebacivanju cijelog interijera objekta u 3D modelnakon čega je s bilo koje lokacije na svijetu moguće razgledavanje.

 

Ujedno se mogu istaknuti sve bitne točke na koje možete povezati slike, videozapise i sve druge medije po želji uključujući i poveznice na druga mjesta na Internetu. Ovakav virtualni model nekretnine moguće je povezati na Internet stranicu te izdvojiti iz njega promotivne videozapise i fotografije visoke rezolucije.

 

K tome je ova tehnologija namijenjena svima koji imaju veze s nekretninama – arhitektima, projektantima, agencijama za nekretnine i njihov najam i slično jer nudi lako prebacivanje dobivenog modela u AutoCad i izradu idejnih rješenja i planova za prostore.

Više o uslugama i mogućnostima ove jedinstvene usluge možete doznati na webu na adresi 4dfuture te na profilima tvrtke na društvenim mrežama ili na brojevima konzultanta za Dalmaciju 097 611 4192 i 091 2191 317.